ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Σκοποβολή: Έφερε τον 1504ο τίτλο

Τον 1504ο τίτλο της Ιστορίας του κατέκτησε ο Παναθηναϊκός, παίρνοντας την πρωτιά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του πιστολιού ταχύτητας Ανδρών.

Σκοποβολή: Έφερε τον 1504ο τίτλο

Πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, οι σκοπευτές του Θεόδωρου Κοτταρά κατάφεραν να ανεβούν στο βάθρο, τόσο στο ομαδικό των ανδρών, όσο και σε αυτά των γυναικών και των Παίδων-Κορασίδων Α΄.

Στους άνδρες το Τριφύλλι κατέκτησε την πρώτη θέση με 1566/1800 βολές (Νίκος Νεονάκης 552/600, Διονύσης Λιβέρης 512/600 και Δημήτρης Κατσίρης 502/600), με τον Νεονάκη να κατακτά το χρυσό μετάλλιο και στην ατομική κατάταξη!

Στις γυναίκες ο Παναθηναϊκός κατέκτησε την δεύτερη θέση στο ομαδικό στο αγώνισμα του Τυφεκίου Πρηνηδόν, με την περυσινή πρωταθλήτρια Ελλάδας Μαρία Φωκά να κερδίζει το χάλκινο μετάλλιο σε ατομικό επίπεδο.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.072 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην κατηγορία παίδων-κορασίδων οι «λιλιπούτειοι» τριφυλλοφόροι σκοπευτές κατέκτησαν ένα ακόμα μετάλλιο σε ομαδικό επίπεδο για τον Όμιλο, καθώς κατετάγησαν τρίτοι στο Αεροβόλο Τουφέκι.

Αξίζει να σημειωθεί πως η τελευταία φορά που ο Παναθηναϊκός κατέκτησε τον τίτλο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Πιστολίου Ταχύτητας στους Άνδρες ήταν πριν από 26 χρόνια (1991). Τότε, όπως και τώρα, στη σύνθεση του Τριφυλλιού βρισκόταν ο Διονύσης Λιβέρης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.