ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα πλάνα του Ουζουνίδη για την ΑΕΛ

Με πολλές αλλαγές αναμένεται να παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στην αυριανή αναμέτρηση με τη Λάρισα (19:00).

Τα πλάνα του Ουζουνίδη για την ΑΕΛ

Έναν… διαφορετικό Παναθηναϊκό, όσον αφορά τη στελέχωση της ενδεκάδας, αναμένεται να δούμε το απόγευμα της Κυριακής (30/4) στη Λεωφόρο.

Οι πολλές απουσίες λόγω καρτών (Μολέδο, Εμποκού, Λουντ, Χουλτ) αλλά και τραυματισμών (Ζέκα, Κουλιμπαλί) αναγκάζουν τον Μαρίνο Ουζουνίδη να παρατάξει μία διαφορετική των συνηθισμένων ενδεκάδα κόντρα στους «βυσσινί».

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος αναμένεται να διατηρήσει τη θέση του κάτω από τα γκολπόστ, ενώ στην άμυνα, η σύνθεση της ομάδας θα είναι κατά τα 3/4 διαφορετική σε σχέση με το παιχνίδι της Τούμπας, καθώς τη θέση του Χουλτ αναμένεται να πάρει ο Χουχούμης, με τον Ευαγγέλου να αντικαθιστά τον Μολέδο και ο Μέστο τον Ουσμάν Κουλιμπαλί.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.256 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έπειτα, οι Κουρμπέλης και Ρέις θα καλύψουν τον άξονα, με τον Βιγιαφάνιες να παίρνει θέση στο αριστερό άκρο και τον Ολιβιέ Μπουμάλ στο δεξί, με τους Κλωναρίδη και Μπεργκ να συνθέτουν το δίδυμο της «πράσινης» γραμμής κρούσης.

Συνοπτικά η πιθανή ενδεκάδα: Βλαχοδήμος, Χουχούμης, Ευαγγέλου, Κουτρουμπής, Μέστο, Κουρμπέλης, Ρέις, Βιγιαφάνιες, Μπουμάλ, Κλωναρίδης, Μπεργκ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...