ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συνέντευξη Τύπου

Ουζουνίδης: “Οι παίκτες θα αποφασίσουν τι θέλουν να κάνουν…”

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, αναφέρθηκε στο... άδειασμα των παικτών του μετά την Τούμπα, τους εξήγησε ποια είναι και θα είναι η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τονίζοντας πως η ομάδα θα κάνει ό,τι μπορεί στα πλέι οφ.

Ουζουνίδης:

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαρίνος Ουζουνίδης:

“Δεν ήταν εύκολο ματς για μας, όμως είχαμε ρυθμό, δεν μπήκε γρήγορα γκολ, αλλά παρόλα αυτά, νικήσαμε και περιμένουμε τα πλέι οφ. Το γρήγορο δεύτερο γκολ, μας έδωσε τη δυνατότητα να βάλουμε νεαρά παιδιά, σε γενικές γραμμές, είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα. Στα πλέι οφ θα χρειαστούν όλοι”.

Για τον Στάϊκό:

“Ο Πασχάλης είναι πολύ καλός παίκτης, χρειάζεται χρόνο ακόμα, μακάρι να μπορέσουμε να του δώσουμε και άλλα αγωνιστικά λεπτά. Πρέπει να βελτιωθεί, δουλεύει καλά, προσπαθεί και γιατί όχι, να μην είναι ένα σημαντικό μέλος από την ομάδα”.

Για την πορεία της ΑΕΛ:

“Περίμενα πως θα πάει καλύτερα. Είχε ένα κακό διάστημα, αλλά στο τέλος τα κατάφερε. Είναι πολύ καλό που έμεινε στην κατηγορία. Έχει βαριά φανέλα και ιστορία”.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.927 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τα πλέι οφ και το κίνητρο:

“Είχαμε μια ομιλία με τους παίκτες, τους είπα κάποια πράγματα, ποια είναι η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ήμουν ξεκάθαρος απέναντί τους, τους είπα ότι αυτοί θα αποφασίσουν τι θέλουν να κάνουν. Δε θα είμαστε αδιάφοροι στα πλέι οφ”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.