ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΟΡΙΣΤΙΚΟ

Πρώτος σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος ο Μπεργκ!

Στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ τερμάτισε ο Σουηδός «killer», ο οποίος σημείωσε 22 γκολ στη διοργάνωση.

Πρώτος σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος ο Μπεργκ!

Ο τίτλος του πρώτου σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος ανήκει στον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος κόντρα στην ΑΕΛ έβαλε το «κερασάκι» στην «τούρτα» με το τέρμα που σημείωσε στο 49ο λεπτό της αναμέτρησης, «σφραγίζοντας» την πρωτιά  με το 22 γκολ του στη διοργάνωση.

Ο Σουηδός φορ άφησε στη δεύτερη θέση τον Χαμζά Γιουνές της Ξάνθης (19), με τους Κόντε (13), Ιντέγε (13) και Γιακουμάκη (11) να συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα των σκόρερ της φετινής Super League.

«Ο Μάρκους Μπεργκ είναι ο πρώτος σκόρερ της φετινής Σούπερ Λιγκ και θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν να φορτώνει τα αντίπαλα δίχτυα»… Η φράση αυτή ακούστηκε από τα μεγάφωνα της Λεωφόρου, αναγγέλλοντας στον κόσμο του Παναθηναϊκού τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε ο 30χρονος ποδοσφαιριστής του συλλόγου.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 33.251 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.