ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Σφράγισε» την τρίτη θέση με Άνταμς

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε την τρίτη νίκη του στη σειρά των μικρών τελικών της Α1, επικρατώντας εκτός έδρας με 75-67 της Δάφνης Αγίου Δημητρίου.

«Σφράγισε» την τρίτη θέση με Άνταμς

Έχοντας την Άνταμς σε εξαιρετική ημέρα (31π), η ομάδα του Πέτρου Πρέκα πήρε τη νίκη στην έδρα της Δάφνης (75-67) και έκανε το 3-1 στη σειρά των μικρών τελικών της Α1 Μπάσκετ Γυναικών, τερματίζοντας στην 3η θέση του πρωταθλήματος.

Μετά από μία «μουδιασμένη» αρχή στην πρώτη περίοδο (14-15), οι «πράσινες» πάτησαν… γκάζι, «καθαρίζοντας» την υπόθεση-νίκη από το πρώτο ημίχρονο το οποίο έκλεισαν προηγούμενες με 42-26, προβάδισμα που διατήρησαν σε υψηλά επίπεδα μέχρι την τελευταία και διαδικαστική περίοδο.

Τα δεκάλεπτα: 14-15, 26-42, 39-62, 67-75

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.005 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δάφνη Αγίου Δημητρίου (Μπουμπούς): Γιαννέλη, Βλάνη, Αλεξανδρή 6, Μανώλη 4, Παπακωνσταντίνου 2, Αξιοπούλου 4, Γιαμπάνη 8, Ζουρτσάνου 2, Μπράουν 31, Αντωνιάδου, Τετενέ 4, Τσέσλεκ 6

Παναθηναϊκός (Πρέκας): Κασδαγλή 2, Μούλη 8, Άνταμς 31, Πράπα, Σλούκα, Δίελα 2, Έιβερι 14, Σαπαλίδου, Εζέτζα-Τσινάσα 2, Χάμπτον 16

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...