ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΘΕΜΑ

Αυτοί είναι οι Έλληνες παίκτες που μπορεί να πάρει ο Παναθηναϊκός Superfoods

Ο Παναθηναϊκός Superfoods, θα κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού για Έλληνες παίκτες, είτε "ετοιμοπόλεμους", είτε νέους με φόντο το μέλλον. Δείτε τη λίστα!

Αυτοί είναι οι Έλληνες παίκτες που μπορεί να πάρει ο Παναθηναϊκός Superfoods

To Panathinaikos24.gr, παρουσιάζει τους Έλληνες παίκτες που μπορεί να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός Superfoods, το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ζακ Όγκαστ

Ελληνοαμερικάνος πάουερ-φόργουορντ, αγωνίζεται στην Ούσακ Σπορτίφ στην Τουρκία. 23 ετών, με ύψος 2,08, κατέχει ελληνικό διαβατήριο (ελληνίδα μητέρα). Δεν κατάφερε να πάει στο ΝΒΑ, αλλά στο πολύ δύσκολο πρωτάθλημα Τουρκίας, τα πάει εξαιρετικά με 10,6 πόντους και 7,7 ριμπάουντ. Ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

zachauguste2

Τάιλερ Ντόρσει

Γεννήθηκε στην Καλιφόρνια, ωστόσο έχει ελληνικές ρίζες (παππούς Έλληνας). Η ΕΟΚ έδειξε σφυγμό… άμεσα τον έφερε στην Εθνική Νέων και έκτοτε ο Ελληνοαμρικανός, έχει στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω του. Γεννήθηκε το ’96 είναι combo guard και διαπρέπει στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ με τη φανέλα των Όρεγκον Ντακς. Δεδομένο ενδιαφέρον από Ολυμπιακό, δεν αποκλείεται να ασχοληθεί και ο Παναθηναϊκός.

Το ποδοσφαιρικό bullying Μπακασέτα-Ιωαννίδη στα playoffs και το… 76% συμμετοχής στα γκολ του Παναθηναϊκού!
Το ποδοσφαιρικό bullying Μπακασέτα-Ιωαννίδη στα playoffs και το… 76% συμμετοχής στα γκολ του Παναθηναϊκού! 826 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
i_4

Στράτος Περπέρογλου

Παλιός γνώριμος… του Παναθηναϊκού. Από τους σημαντικότερους ρολίστες το διάστημα 2008-2012. Δύο «κούπες» με το «τριφύλλι», αλλά μετά την αποχώρηση Ομπράντοβιτς, επέλεξε να «αλλαξοπιστήσει», πηγαίνοντας στον Ολυμπιακό. Ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα, δύσκολα θα ασχοληθεί ο Παναθηναϊκός, αλλά δεν παύει να είναι ένας καλός Έλληνας παίκτης που θα είναι ελεύθερος σε ένα περίπου μήνα.

ÐÅÑÐÅÑÏÃËÏÕ ÊÁËÁÈÇÓ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ (ÅÕÑÙËÉÃÊÁ 2016-2017)

Κώστας Καϊμακόγλου

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προσπάθησε να τον επαναπατρίσει, χωρίς επιτυχία. Μοιάζει ευτυχισμένος στο μακρινό Καζάν, όπου αμείβεται «χρυσοποίκιλτα». Τελειώνει το συμβόλαιό του με την Ούνιξ. Παρά τα 33 του χρόνια, γεμάτος από εμπειρίες, μπορεί να βοηθήσει, εφόσον θελήσει ο Παναθηναϊκός να τον ξανακάνει δικό του και φυσικά θέλει και αυτός.

 ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÏÕÍÉÊÓ ÊÁÆÁÍ (ÅÕÑÙËÉÃÊÁ 2016-2017)

Ίαν Βουγιούκας

Έφτασε το peak του με την πράσινη φανέλα, κατακτώντας το Ευρωπαϊκό το 2011 και φτάνοντας στο Final-4 το ’12. Έφτασε μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι, όπου τελικά προτιμήθηκε ο Μπουρούσης. Υπέγραψε στην Λοκομοτίβ Κουμπάν. Πολύ δύσκολα θα ασχοληθεί ο Παναθηναϊκός, ίσως και ο ίδιος ο Βουγιούκας να μη θέλει, μετά την «απόρριψη» του καλοκαιριού. Ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με τους Ρώσους στο τέλος της σεζόν.

1429791

Γιώργος Μπόγρης

Το παιδί… θαύμα. Πρωταθλητής στο νεοσύστατο Τσάμπιονς Λιγκ του μπάσκετ με την Τενερίφη. Τρομερή εξέλιξη στην Ισπανία, όπου αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια. Αν ο Παναθηναϊκός θέλει, μπορεί να τον πάρει, απλά και εύκολα. Γνωρίζει την ομάδα, γνωρίζει τα αποδυτήρια. Καλός και χρήσιμος παίκτης αδιαμφισβήτητα.

bogriss

Κώστας Μήτογλου

Ένα από τα hot ελληνικά ονόματα. Τρομερές επιδόσεις με τους Γουέικ Φόρεστ στο NCAA. O Ολυμπιακός προσπάθησε να τον κάνει δικό του, εκείνος προτίμησε να μείνει στις ΗΠΑ για έναν ακόμη χρόνο. Το καλοκαίρι θα είναι καυτό γι’ αυτόν, είναι περιζήτητος. Σμολ φόργουορντ με ύψος 2,07, έχει το σουτ και το κορμί που αν δουλευτεί, μπορεί να τον κάνει πραγματικά μεγάλο παίκτη.

mitoglou-ethniki

Κώστας Κουφός

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Αγωνίζεται στο ΝΒΑ και στην Εθνική, συμπαίκτης του Καλάθη στο Μέμφις. Ο ίδιος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με σχόλιο του στο Instagram, έβαλε… την ίντριγκα μόνος του για ένα θέμα που δεν υπάρχει… ή μήπως υπάρχει…;

ÊÏÕÖÏÓ ÅËËÁÄÁ - ÉÑÁÍ (ÐÑÏÏËÕÌÐÉÁÊÏ ÔÏÕÑÍÏÕÁ 2016)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.