ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η αντίδραση του Γκιστ σε σχόλια οπαδών για τον Καλάθη (pic)

Ο Αμερικανός φόργουορντ έσπευσε να υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του με την «παρεξήγηση» να λύνεται άμεσα.

Η αντίδραση του Γκιστ σε σχόλια οπαδών για τον Καλάθη (pic)

Η φωτογραφία που ανέβασε ο Τζέιμς Γκιστ από τις χθεσινοβραδινές… μάχες των «πρασίνων» στο paintball, προσέλκυσε, όπως ήταν φυσικό το ενδιαφέρον εκατοντάδων οπαδών του Παναθηναϊκού που σχολίασαν ποικιλοτρόπως το εν λόγω στιγμιότυπο.

Ανάμεσα στα μηνύματα αυτά, υπήρξαν και ορισμένα σχόλια που αφορούσαν την ευστοχία του Νικ Καλάθη, τα οποία προκάλεσαν την αντίδραση του Γκιστ, με τον Αμερικανό να απαντά σε αυτά ως εξής: «Να μην σχολιάζετε με αυτόν τον τρόπο τον αδερφό μου, εκτός αν έχετε θετική πρόθεση», θέλοντας να υπερασπιστεί τον Καλάθη.

gist
Άμεση ήταν πάντως η απόκριση των «πράσινων» οπαδών, οι οποίοι καθησύχασαν τον Γκιστ, ξεκαθαρίζοντας πως έκαναν πλάκα, δίνοντας τέλος στη «μίνι παρεξήγηση» που δημιουργήθηκε.
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 45.158 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Like I ain't got my Hittaz to the left of me #Ooooooouuuuuuuu#PAO🍀🍀🍀

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Gist III (@gistopoulous14) στις

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...