ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μετρημένος αλλά… εύστοχος!

Άκρως θετικό είναι το πρόσημο των εμφανίσεων των τριών χειμερινών μεταγραφών των «πρασίνων».

Μετρημένος αλλά... εύστοχος!

Την έλευση του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο του «τριφυλλιού» τον περασμένο Δεκέμβρη, ακολούθησε η έντονη προσπάθεια της άμεσης ενίσχυσης του ρόστερ σε θέσεις-κλειδιά.

Παρά τις όποιες δυσκολίες, λόγω περιορισμένου μπάτζετ, διαθέσιμων ποιοτικών επιλογών αλλά και των εμποδίων που προέβαλλαν υποθέσεις όπως αυτή της αποδέσμευσης του «βραχνά» Βίκτορ Ιμπάρμπο, οι «πράσινοι» ενέταξαν στο δυναμικό τους τον Δημήτρη Κουρμπέλη, τον Βίκτωρα Κλωναρίδη αλλά και τον Γκιγιέρμο Μολίνς.

Ο μεν πρώτος αποκτήθηκε ως αντικαταστάτης του Κριστιάν Λεντέσμα, με τον Ουζουνίδη να του δίνει σχεδόν άμεσα φανέλα βασικού και εν τέλει να δικαιώνεται. Οι, όποιες αντιδράσεις, αναφορικά με το ποσό που κατέβαλε το «τριφύλλι» στον Αστέρα Τρίπολης προκειμένου να τον αποκτήσει αντικαταστάθηκαν από φωνές επιδοκιμασίας. Ο Κουρμπέλης ανταποκρίθηκε εξαιρετικά στα καθήκοντά του, δημιουργώντας ένα αξιοπρόσεκτο δίδυμο στα χαφ με τον Ζέκα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.636 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έπειτα, το «τριφύλλι» επανένταξε στο δυναμικό του τον Κλωναρίδη, ο οποίος δεν κατάφερε να βρει μία θέση στο ρόστερ της Λανς και επέστρεψε στο Κορωπί με τη μορφή εξάμηνου δανεισμού. Ο ίδιος φρόντισε να κάνει «απόσβεση» από νωρίς σκοράροντας στα ματς με τον Κισσαμικό, με την απόδοσή του να παραμένει σταθερά καλή στη συνέχεια, με μοναδικό «μελανό σημείο» ως τώρα, τις χαμένες ευκαιρίες που είχε στη ρεβάνς Κυπέλλου της Τούμπας.  Τέσσερις μήνες μετά τον «επαναπατρισμό» του, αποτελεί το στήριγμα του Μάρκους Μπεργκ στην επίθεση.

Όσο για τον Γκιγιέρμο Μολίνς; Ο 28χρονος Σουηδός φορ ήρθε ανέτοιμος  στην Ελλάδα έχοντας στις «πλάτες» του ιστορικό τραυματισμών. Ωστόσο, ο ίδιος κατόρθωσε μέσω της σκληρής δουλειάς να επαναφέρει σε πολύ καλό επίπεδο τη φυσική του κατάσταση, δείχνοντας αρκετά καλά δείγματα γραφής όσες φορές έχει κληθεί να αγωνιστεί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.