ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Ψυχίατρος

Όταν θα σταματήσουν να ξεσαλώνουν στον ΠΑΟΚ…

Η εντιμότητα στην Ελλάδα, θεωρείται αδυναμία (όπως συνομολόγησε και ο ίδιος ο Σαββίδης), ωστόσο θα υπερισχύσει. Το φως θα νικήσει το σκοτάδι, θέλουν δε θέλουν. Αργά ή γρήγορα θα συμβεί. Γράφει ο Ψυχίατρος.

Όταν θα σταματήσουν να ξεσαλώνουν στον ΠΑΟΚ...

Χαλίφης στη θέση του χαλίφη, λοιπόν. Ο ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη, διαλύει εν μία νυκτί (ή καλύτερα σε δύο νύχτες…) την συμμαχία που υποτίθεται θα έφερνε έναν άλλον, φρέσκο αέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. «Πατάει» στο λαιμό τον Παναθηναϊκό στον ημιτελικό της Τούμπας, κατακτώντας το κύπελλο με γκολ-οφ σάιντ, που δε θα σήκωνε ούτε ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ και αντί να σωπάσει, κουνάει και το δάκτυλο, τονίζοντας σε όλους τους τόνους, πως έτσι θα καθαρίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Όλος ο επικοινωνιακός μηχανισμός του «Δικεφάλου», ενεργοποιήθηκε άμεσα και με λογικές «παράγκας», προσπαθούν να πείσουν και τους ίδιους τους, τους εαυτούς, πως είναι οι καλύτεροι, οι άξιοι και οι μεγαλύτεροι. Ζήτησαν μάλιστα και την επανάληψη του τελικού (!), όντας σίγουροι ότι θα ξανανικήσουν, γνωρίζοντας εκ των προτέρων, πως κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται και δεν μπορεί να γίνει. Επικοινωνιακός μηχανισμός, που θυμίζει τον Ολυμπιακό και τον τρόπο με τον οποίο διαστρέβλωνε και διαστρεβλώνει την πραγματικότητα.

Αν ο ΠΑΟΚ κατακτούσε καθαρά και ποδοσφαιρικά τον (κάθε) τίτλο, όπως για παράδειγμα έκανε στο βόλεϊ, ουδείς θα μιλούσε, ουδείς θα αντιδρούσε. Αλλά είπαμε, ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος.

Η αλαζονεία στην Θεσσαλονίκη, έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Διοίκηση και  φίλοι του ΠΑΟΚ, έχουν… ξεσαλώσει, θεωρούν πως ο «δικέφαλος του Βορρά», βρίσκεται έτη φωτός… μπροστά από τους υπόλοιπους, μα η πραγματικότητα θα τους προσγειώσει ανώμαλα. Καλό είναι να κρατούν μικρό καλάθι και να κατεβάσουν τη μύτη που βρίσκεται ψηλά. Στο γήπεδο και στο 50-50, θα δούμε ποιος είναι ο καλύτερος και έτσι πρέπει να γίνεται. Ο Παναθηναϊκός, με τα καλά του και τα κακά του, δε θα δεχθεί αμαχητί, έναν νέο χαλίφη. Αυτό να το ξέρουν και να το βάλουν καλά στο μυαλό τους, όλοι όσοι έχουν κάτι τέτοιο στο μυαλό τους (είτε στον ΠΑΟΚ, είτε αλλού).

Η εντιμότητα στην Ελλάδα, θεωρείται αδυναμία (όπως συνομολόγησε και ο ίδιος ο Σαββίδης), ωστόσο θα υπερισχύσει. Το φως θα νικήσει το σκοτάδι, θέλουν δε θέλουν. Αργά ή γρήγορα θα συμβεί. Ο Παναθηναϊκός είναι τεράστιο μέγεθος, πολύ μεγαλύτερο από το δικό τους. Ας μην το λησμονούν. Διότι θα το βρουν μπροστά τους…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE