ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Απαντά δικαστικά στον Γιαννακόπουλο ο Μπαλτάκος

Έτοιμος να χρησιμοποιήσει τη δικαστική οδό ο Δημήτρης Μπαλτάκος, οι οποίος διερευνά το ενδεχόμενο μήνυσης από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ώστε να απαντήσει με τον ίδιο τρόπο.

Απαντά δικαστικά στον Γιαννακόπουλο ο Μπαλτάκος

Η διαμάχη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Δημήτρη Μπαλτάκο είναι πολύ πιθανό να συνεχιστεί εντός της δικαστικής αιθούσης, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη το ενδεχόμενο κατάθεσης μήνυσης από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, σύμφωνα με τα λεγόμενα του ιδίου στην τηλεφωνική του παρέμβαση στον ΣΠΟΡ FM 94.6.

Όπως αναφέρουν, εάν ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ έχει κάνει μήνυση, τότε θα απαντήσει με μήνυση για εκβίαση, συκοφαντική δυσφήμηση και ψευδή καταμήνυση, υποστηρίζοντας μάλιστα πως υπάρχουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την απόδειξη των κατηγοριών αυτών.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...