ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Nτόκεν: “Ηρθε η ώρα να επιστρέψουν στο πέταλο, είμαι υπέρ του Γιαννακόπουλου”

Ο γνωστός σε όλους, Ντόκεν, πήρε θέση για όλα όσα συμβαίνουν στον Ερασιτέχνη και δηλώνει πως πρέπει να μπει τέλος στη διχόνοια: "Ήρθε η ώρα πλέον να επιστρέψουν όλοι μαζί και πάλι στο πέταλο και να ασχοληθούν με τη Θύρα 13".

Nτόκεν:

«Νιώθω την ανάγκη να τοποθετηθώ για τα όσα διαδραματίζονται αυτό τον καιρό γύρω από τον Ερασιτέχνη.

Τα δεδομένα είναι απλά αυτή τη στιγμή και αν κάνω κάπου λάθος ας το κρίνει ο κόσμος, αν και πιστεύω ότι κάθε σκεπτόμενος Παναθηναϊκός θα συμφωνήσει.

Στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο κ. Μπαλτάκος είπε ουσιαστικά ότι θα τρέξει το θέμα για το γήπεδο στο Γουδί,  όσο πάει μέχρι τέλους. Ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν έχει χρήματα για την αποπληρωμή των χρεών, ούτε και για τα τμήματα,  τα οποία θα συντηρηθούν από τις χορηγίες.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.017 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από την άλλη πλευρά ο κ. Γιαννακόπουλος λέει ξεκάθαρα ότι θέλει να πάρει τον Ερασιτέχνη να αποπληρώσει το χρέος, να κάνει τα τμήματα και πάλι ανταγωνιστικά και παράλληλα είναι υπέρμαχος με το γήπεδο στο Γουδί εφόσον είναι εφικτό.

Σαν σκεπτόμενος και Παναθηναϊκός (ούτως ή άλλως πάνε μαζί αυτά) δεν μπορώ να διαλέξω τη λύση να είμαι με έναν Ερασιτέχνη που τα τμήματα απλά συντηρούνται και οι ακατανόμαστοι απέναντι να σηκώνουν κούπες, από τη στιγμή που υπάρχει πλέον υπαρκτό ενδιαφέρον από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ανοιχτά δίχως να έχω να κερδίσω τίποτα  βγαίνω και λέω ότι είμαι υπέρ του κ. Γιαννακόπουλου και τον στηρίζω να πάρει τον Ερασιτέχνη να δούμε επιτέλους χαρά στα τμήματα του και να κυνηγήσει το όραμα για γήπεδο στο Γουδή ή όπου άλλου δεν προσβάλλει την παναθηναϊκή ιστορία μας.

Η Θύρα 13 είναι για τη… Θύρα 13 και ο κόσμος της που ασχολήθηκε ή ασχολείται με τον Ερασιτέχνη πρέπει να ασχολείται μόνο  με τη Θύρα 13  εφόσον  βρέθηκε ένας άνθρωπος να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Βέβαια πρέπει να πω ότι  υπήρξαν παιδιά που έδωσαν και την ψυχή τους για τον Ερασιτέχνη κ αξίζουν συγχαρητήρια για όλο αυτό το διάστημα.

Ήρθε η ώρα πλέον  να επιστρέψουν όλοι μαζί  και πάλι στο πέταλο και να ασχοληθούν με τη Θύρα 13  .

Αν η Θύρα 13 ήταν ενωμένη δεν θα είχε να φοβηθεί κανέναν . Μια ζωή μας έτρωγε η διχόνοια και ήμασταν πρώτοι. Σκεφτείτε χωρίς τη διχόνοια πόσο δυνατοί θα είμαστε.  Μόνο ενωμένοι γράφουμε ιστορία»

ΝΤΟΚΕΝ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...