ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΘΕΜΑ

Νέα Σμύρνη… εμπιστευτικό!

Το προτελευταίο ματς του Στραματσόνι στο «τριφύλλι», η πορεία του Ουζουνίδη στην πλατεία, το... ναρκοπέδιο της Νέας Σμύρνης, συνθέτουν μερικές από τις... σπαρταριστές λεπτομέρειες της προϊστορίας του Παναθηναϊκού στην έδρα του Πανιωνίου.

Νέα Σμύρνη... εμπιστευτικό!

Η κλήρωση των πλέι οφ έστειλε τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίσει τον… κακό του «δαίμονα», τον Πανιώνιο (14/5, 18:15) και μάλιστα στην έδρα του, στην πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος.

Ο Πανιώνιος έχει βάλει αρκετά «εμπόδια» στους «πράσινους» στο πρόσφατο παρελθόν, βγάζοντας τους το «λάδι» στις περισσότερες των επισκέψεών τους στη Νέα Σμύρνη.

Η τελευταία φορά που οι παίκτες του «τριφυλλιού» χαμογέλασαν στην φημισμένη πλατεία, ήταν στις 2 Δεκεμβρίου του 2012, σε αγώνα για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος . Τότε, η ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα είχε επικρατήσει με 2-1 του Πανιωνίου χάρη στα γκολ του Αντώνη Πετρόπουλου (24′) και του Λουκά Βύντρα (28′), τα οποία «καθάρισαν» από νωρίς το παιχνίδι.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.962 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έκτοτε, ο Παναθηναϊκός μετρά τέσσερις αποτυχημένες απόπειρες στην έδρα του Πανιωνίου, έχοντας δύο ήττες και δύο ισοπαλίες. Στις 24 Αυγούστου του 2013 οι «πράσινοι» είχαν υποστεί βαριά ήττα με 3-0, ενώ την επόμενη χρονιά ο Μάρκους Μπεργκ είχε ισοφαρίσει το γκολ του μετέπειτα συμπαίκτη του Ολιβιέ Μπουμάλ για το τελικό 1-1. Πέρσι, στις 13 Σεπτεμβρίου του 2015, ο Τάσος Μπακασέτας (με τη βοήθεια του Στιλ) είχε δώσει τη νίκη στην ομάδα του με 1-0.

Το τελευταίο τους συναπάντημα (27/11) αποτέλεσε την αρχή του τέλους όσον αφορά την πορεία του Αντρέα Στραματσόνι στον πάγκο του «τριφυλλιού». Μπορεί ο Λούκας Βιγιαφάνιες να κατάφερε να σώσει τα… προσχήματα ισοφαρίζοντας το γκολ του Ανσαριφάρντ, αλλά δεν μπόρεσε να αλλάξει την ήδη διαμορφωμένη κατάσταση, με τον Ιταλό να αποχαιρετά ουσιαστικά τον σύλλογο τρεις ημέρες αργότερα (30/11) μετά την ήττα από τον ΟΦΗ στην Κρήτη (2-1).

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης διαδέχθηκε τον «Στράμα» έχοντας πρόσφατη στο μυαλό του τη θητεία του από τη Νέα Σμύρνη η οποία κράτησε για δύο σεζόν (2014-16), με τον Εβρίτη τεχνικό να έχει συμβάλλει καθοριστικά στην αγωνιστική άνοδο των «κυανέρυθρων». Μάλιστα, στην πρώτη του συνάντηση με την πρώην ομάδα του κατάφερε να φύγει νικητής, χάρη στο γκολ του Σεμπάστιαν Λέτο (1-0, 6/4/17).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...