ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΠΡΩΤΑ NBA

Τόσα δίνει ο Παναθηναϊκός για τον Όγκαστ

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός, όχι μόνο θέλει τον Ζακ Ογκαστ, αλλά έχει κάνει και προσφορά!

Τόσα δίνει ο Παναθηναϊκός για τον Όγκαστ

Από τη στιγμή που ο Ζαγκ Ογκαστ έμεινε ελεύθερος από την Ουσάκ Σπορτίφ, το όνομά του “παίζει” για πολλές ομάδες στην Ευρώπη και φυσικά για τους “αιώνιους”.

Ο 24χρονος φόργουορντ –  σέντερ απέκτησε το ελληνικό διαβατήριο και θα μπορεί πλέον όχι μόνο να ενισχύσει την Εθνική ομάδα, αλλά και να αγωνιστεί ως Έλληνας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο παίκτης θέλει να δοκιμάσει την τύχη του στο NBA και θα ψαχτεί για το καλοκαίρι για αυτή την προοπτική. Αν, όμως, δεν βρει κάτι που να θέλει, τότε η Ελλάδα είναι ένας πολύ πιθανός προορισμός γι αυτόν.

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.571 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ογκαστ έχει προσφορά και από Ολυμπιακό και από Παναθηναϊκό, μα αυτή του “τριφυλλιού” είναι καλύτερη. Για την ακρίβεια, οι “πράσινοι” δίνουν τα διπλάσια χρήματα για τον παίκτη. Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν προσφέρει 350.000 ευρώ και ο Παναθηναϊκός 700.000 ευρώ.

Οπως σας γράψαμε και παραπάνω, ο Ογκαστ θα δοκιμάσει να βρει ομάδα στον μαγικό κόσμο του NBA.  Εφυγε από την Τουρκία, όχι γιατί είναι προβληματικός χαρακτήρας, αλλά γιατί δεν τηρήθηκαν οι όροι που είχε υπογράψει. Και μάλιστα όχι μία, αλλά δυο φορές. Αν δεν τα καταφέρει στις ΗΠΑ, θα εξετάσει τις προτάσεις που θα έχει στα χέρια του και σίγουρα η προσφορά που έχει δεχθεί από τον Παναθηναϊκό θα τον απασχολήσει. Το κρατάμε και βλέπουμε το καλοκαίρι…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.