ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Α.Ο.

Τριήμερο πένθος στον Παναθηναϊκό για τον Ζαχαρία Πιτυχούτη

Θρηνεί η οικογένεια του Παναθηναϊκού τον χαμό του σπουδαίου Ζαχαρία Πιτυχούτη - Διαβάστε την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη.

Τριήμερο πένθος στον Παναθηναϊκό για τον Ζαχαρία Πιτυχούτη
Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος θρηνεί για την απώλεια του Ζαχαρία Πιτυχούτη, ο οποίος διαχρονικά αποτέλεσε, ως αθλητής και ως παλαίμαχος, μία εκ των σπουδαιότερων προσωπικοτήτων του Συλλόγου μας.

Αυτές τις ώρες του μεγάλου πένθους τα λόγια ωχριούν αφενός, για να περιγράψουν τα συναισθήματα σύσσωμης της Παναθηναϊκής οικογένειας, αφετέρου, για να καταγράψουν επαρκώς το μεγαλείο του ανδρός.

Από χθες (σημειολογικά 13η του μήνα) ο Παναθηναϊκός έχει καταστεί κατά πολύ φτωχότερος, διότι ο εκλιπών προσωποποιούσε -όσο ελάχιστοι- την ανιδιοτέλεια, την πίστη και ασφαλώς, την απέραντη αγάπη για τον Σύλλογο.

Ο ίδιος ανήκε στη χορεία των ανθρώπων, οι οποίοι είναι προορισμένοι για να κρατούν, πάντα και παντού, ψηλά την πράσινη σημαία με το Τριφύλλι. Και να το πράττουν με την υπερηφάνεια, που αποτυπώνεται στην εμβληματική φωτογραφία της 24ης Μαΐου 1964.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.042 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η παρακαταθήκη του Ζαχαρία Πιτυχούτη προς όλους μας είναι πολύτιμη, ιδιαιτέρως σε δύσκολες και κρίσιμες εποχές για τον Σύλλογο. Τα διδάγματα πολλά.

Ο τρόπος, με τον οποίο αφιέρωσε τη ζωή του στο Τριφύλλι, είναι βέβαιο πως θα αποτελέσει πρότυπο και πηγή έμπνευσης για τις τωρινές, αλλά κυρίως για τις επερχόμενες γενιές φιλάθλων του Συλλόγου μας.

Ο Παναθηναϊκός είναι  Μεγάλος και θα παραμείνει Μεγάλος, όσο θα γεννιούνται άνθρωποι με τις αρετές του Ζαχαρία Πιτυχούτη.  Γι’ αυτό κι όταν επέρχεται το βιολογικό τέλος τους, η  λέξη που αρμόζει, εν μέσω της βαθειάς οδύνης, είναι μία: αναντικατάστατος.

H διοίκηση του Παναθηναϊκού Α.Ο. εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και μετέχει στο πένθος της, με τον προσήκοντα σεβασμό.

Επίσης, κηρύσσει τριήμερο πένθος για τον Σύλλογο και γνωστοποιεί  ότι  στο πλαίσιο αυτό η σημαία του Παναθηναϊκού στο γήπεδο της Λεωφόρου θα κυματίζει μεσίστια.

pityxouths2
pityxouths6
pityxouths3
pityxouths5

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...