ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΥΛΟΣ & ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

«Η ανοχή μας τελείωσε»

Μέσω κοινής τους δήλωσης, οι Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος εκτόξευσαν «βέλη» κατά του Δημήτρη Μπαλτάκου.

«Η ανοχή μας τελείωσε»

«Η ανοχή μας τελείωσε», ανέφερε μεταξύ άλλων η κοινή δήλωση Παύλου και Θανάση Γιαννακόπουλου, η οποία είχε ως αποδέκτη τον Δημήτρη Μπαλτάκο.

Οι δύο άνδρες κάλεσαν τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη να σταματήσει να χρησιμοποιεί το όνομα της οικογένειας Γιαννακόπουλου με σκοπό τη δημιουργία εντυπώσεων, καλώντας τον να σεβαστεί την πορεία της στον σύλλογο και να σταματήσει, καθώς, όπως υπογράμμισαν, η ανοχή τους τελείωσε.

Αναλυτικά η κοινή δήλωση του Παύλου και του Θανάση Γιαννακόπουλου:

«Mε περίσσια υπομονή παρακολουθούμε το τελευταίο εξάμηνο τον νυν Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού να χρησιμοποιεί το όνομα της οικογένειας μας για τη δημιουργία εντυπώσεων και για να εξυπηρετήσει διάφορους προσωπικούς σκοπούς του.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.072 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Γνωρίζουμε ακριβώς τους λόγους της κάθε του κίνησης και γι’ αυτό ακριβώς τον καλούμε να σεβαστεί την Ιστορία μας στον Σύλλογο και να σταματήσει εδώ.

Η ανοχή μας τελείωσε.

Με Παναθηναϊκούς Χαιρετισμούς

Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.