ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΚΤΑΚΤΟ

Οριστική διακοπή του Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Ο διαιτητής Κομίνης έκρινε πως το παιχνίδι δεν μπορεί να συνεχιστεί αποφασίζοντας την οριστική διακοπή του. Τι μέλλει γενέσθαι για τον Παναθηναϊκό.

Οριστική διακοπή του Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η αναμέτρηση διεκόπη οριστικά, με τον διαιτητή Κομίνη να ανακοινώνει την απόφαση αυτή, μετά τον τραυματισμό του Βλάνταν Ίβιτς στο κεφάλι από ρίψη αντικειμένου (κουτάκι μπύρας), γεγονός το οποίο ακολούθησε τη σύρραξη μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων.

Η γνωμάτευση του γιατρού του αγώνα ανέφερε ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ υπέστη μια επιφανειακή εκδορά στο τριχωτό της κεφαλής. Από τη στιγμή όμως που ο ίδιος ανέφερε ότι ζαλιζόταν, ο γιατρός δεν μπορούσε παρά να συμφωνήσει με τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, η αναμέτρηση διεκόπη εις βάρος των «πρασίνων» οι οποίοι χάνουν το ματς στα χαρτιά (3-0) και βρίσκονται αντιμέτωποι με πολύ βαριές τιμωρίες οι οποίες θα ισχύσουν από φέτος αλλά και του χρόνου.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 33.513 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.