ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Θέση υπέρ Γιαννακόπουλου από «πράσινη» λέσχη φίλων

Ανακοίνωση υπέρ της κίνησης Γιαννακόπουλου για τον Ερασιτέχνη εξέδωσε η Λέσχη φίλων Παναθηναϊκού «Μίμης Πιερράκος».

Θέση υπέρ Γιαννακόπουλου από «πράσινη» λέσχη φίλων

Η Λέσχη καλεί την παρούσα διοίκηση του Ερασιτέχνη να παραιτηθεί και να δώσει τα ηνία του συλλόγου στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Αναλυτικά:

«Πιστεύουμε πως οι ρόλοι του καθενός γύρω από την ομάδα πρέπει να είναι διακριτοί. Οι μέτοχοι-παράγοντες στα γραφεία, οι αθλητές-προπονητές στο γήπεδο, οι φίλαθλοι-οπαδοί στην κερκίδα. Σε όποιες ομάδες αντεστράφησαν αυτοί οι ρόλοι ήρθε η καταστροφή και δυστυχώς τα τελευταία χρόνια επιχειρείται να γίνει το ίδιο στον Σύλλογο μας.

Δεν μπορούμε να συμμετάσχουμε ως απλοί φίλαθλοι του Παναθηναϊκού σε σωματεία ή συνδέσμους, που η πρώτη και τελευταία τους σκέψη είναι πως θα διοικήσουν, απομακρύνοντας από τον Σύλλογο κάθε άλλον με διαφορετική άποψη”.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.293 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πιστοί λοιπόν στις θέσεις της ιδρυτικής μας διακήρυξης και με δεδομένη την Παναθηναϊκή ταυτότητα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, τασσόμαστε δίπλα του στην προσπάθεια της ανάληψης της διοίκησης του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, ώστε να επαναεπιβεβαιωθούν οι στίχοι του ύμνου μας “Πρωταθλητής σε όλα τα σπορ Παντοτινός”!!!

Η παρούσα διοίκηση του Ερασιτέχνη δεν δύναται να εγγυηθεί καν την βελτίωση των αγωνιστικών επιδόσεων των τμημάτων μας, πόσω μάλλον την κατάκτηση τίτλων. Παρέλαβε καθ’ ομολογία της ένα χρέος 3,1 εκατομμύρια ευρώ και μετά από 4 χρόνια αγωνιστικής παρακμής, το χρέος παραμένει στο ύψος των 2,8 εκατομμυρίων ευρώ.

Τα τμήματα δεν αγωνίζονται σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, δεν συμμετέχουν καν στους τελικούς του πρωταθλήματος έχοντας αποκλειστεί από συνοικιακές ομάδες, οι αθλητές και οι διοικητικοί υπάλληλοι πληρώνονται με καθυστέρηση και όμως κάποιοι έχουν γαντζωθεί από τις καρέκλες τους και δεν λένε να φύγουν, παρότι με κάθε ευκαιρία δήλωναν: “Βρισκόμαστε αναγκαστικά στην διοίκηση επειδή δεν υπάρχει άλλος, όποιος και όποτε ενδιαφερθεί να έρθει να αναλάβει άνευ όρων”.

Κύριοι, ο άνθρωπος βρέθηκε και κουβαλά το βαρύ όνομα Γιαννακόπουλος, αφήστε τις καρέκλες, γυρίστε στις κερκίδες που είναι η θέση σας και μην δημιουργείτε αναχώματα στην επιστροφή του Συλλόγου στην κορυφή. Αρκετά “προσφέρατε”….. το 0-40 δεν φτάνει???

Ο Παναθηναϊκός δεν είναι απλά ένας Σύλλογος…… είναι νοοτροπία.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

το Δ.Σ. της

Λέσχης Φίλων Συλλόγου Παναθηναϊκού “ΜΙΜΗΣ ΠΙΕΡΡΑΚΟΣ»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.