ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γι’ αυτό δεν παίζει με την ΑΕΚ ο Ζέκα

Ο Παναθηναϊκός θα στερηθεί των υπηρεσιών του 28χρονου μέσου στην αναμέτρηση της Κυριακής με την ΑΕΚ. Διαβάστε γιατί.

Γι' αυτό δεν παίζει με την ΑΕΚ ο Ζέκα

Παραμένει στα «πιτς» ο Κάρλος Ζέκα, ο οποίος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στην πρεμιέρα των πλέι οφ στη Νέα Σμύρνη και δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα στο αθηναϊκό ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Θεωρητικά, ο Ζέκα θα εξέτιε την ποινή του στο ματς με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο από τη στιγμή που η αναμέτρηση αυτή διεκόπη, η ποινή του μεταφέρεται αυτόματα για την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας του, πράγμα που σημαίνει πως ο ποδοσφαιριστής τίθεται «νοκ άουτ» για το ματς με την «Ένωση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...