ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οι ευχές του Κλωναρίδη για τη… μάχη ανόδου της Λανς (pic)

Ο 24χρονος φορ δεν ξέχασε τους πρώην συμπαίκτες του στη Λανς οι οποίοι δίνουν μάχη... ανόδου αυτή την ώρα.

Οι ευχές του Κλωναρίδη για τη... μάχη ανόδου της Λανς (pic)

Η ομάδα στην οποία ανήκει ο Βίκτωρας Κλωναρίδης, η Λανς, δίνει αυτή την ώρα τη δική της μάχη ανόδου για τα… σαλόνια της πρώτης κατηγορίας του γαλλικού πρωταθλήματος, αντιμετωπίζοντας εντός έδρας τη Νιόρ.

Σε μία ανεπανάληπτη μάχη για τα τρία εισιτήρια της ανόδου στη League 1, «κονταροχτυπιούνται» έξι ομάδες τις οποίες χωρίζουν μόλις τρεις βαθμοί.

Ο 24χρονος φορ των «πρασίνων» έστειλε μήνυμα για καλή επιτυχία στους πρώην συμπαίκτες του, οι οποίοι με νίκη διατηρούν την επαφή τους με τις θέσεις ανόδου.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 68.855 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Good luck too all my brothers tonight!! Bonne chance à tous mes frères ce soir!! #rclens

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jesus Is The Way (@victorklonaridis14) στις

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...