ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τρελάθηκε με τον Γιουλ ο Ούντο: «19 πόντους ο Γιουλ; Χριστέ μου…» (vid)

Το τρομερό πρώτο ημίχρονο του Σέρχιο Γιουλ στον ημιτελικό της Ρεάλ Μαδρίτης με την Φενέρμπαχτσε... τρέλανε μέχρι και τον αντίπαλό του, Έκπε Ούντοχ.

Τρελάθηκε με τον Γιουλ ο Ούντο: «19 πόντους ο Γιουλ; Χριστέ μου...» (vid)

Ο Ισπανός γκαρντ ολοκλήρωσε το πρώτο ημίχρονο με 19 πόντους και ήταν ο κινητήριος μοχλός των Μαδριλένων. Στο flash interview του ημιχρόνου, ο Ούντοχ θέλησε να πει πως η ομάδα του πρέπει να περιορίσει τον Γιουλ.

Σχολιάζοντας, κοίταξε προς το φωτεινό πίνακα και συνειδητοποίησε πως ο Ισπανός έχει 19 πόντους, με την αντίδραση του να είναι… όλα τα λεφτά!

Δείτε το βίντεο εδώ

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.063 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.