ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παίζει με ΑΕΚ ο Ζέκα!

Ο 28χρονος μέσος εξέτισε εν τέλει την ποινή του στο ματς με τον ΠΑΟΚ και υπολογίζεται κανονικά για το αυριανό ματς με την ΑΕΚ.

Παίζει με ΑΕΚ ο Ζέκα!

Ανατροπή δεδομένων σχετικά με την τιμωρία του Κάρλος Ζέκα, ο οποίος θα αγωνιστεί κανονικά στο αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (20:30) για την τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ.

Το φύλλο αγώνος της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, η οποία διεκόπη στο 55ο λεπτό έκλεισε κανονικά, πράγμα που σημαίνει πως ο 28χρονος μέσος εξέτισε εν τέλει την ποινή του, λόγω της απευθείας κόκκινης κάρτας που είδε στο ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Μαρίνος Ουζουνίδης υπολογίζει κανονικά τον Ζέκα για το αυριανό παιχνίδι με την «Ένωση».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.215 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αντίθετα, οι «πράσινοι» θα στερηθούν των υπηρεσιών του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, ο οποίος τιμωρήθηκε για ένα ματς λόγω αποβολής, του Ουσμάν Κουλιμπαλί αλλά και του Μάρκους Μπεργκ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.