ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ρεάλ: «Άρπαξε» με μυθικό ποσό 16χρονο Βραζιλιάνο!

Ντύνεται στα... λευκά το νέο μεγάλο αστέρι του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, έναντι αστρονομικού ποσού!

Ρεάλ: «Άρπαξε» με μυθικό ποσό 16χρονο Βραζιλιάνο!

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει αποδείξει αρκετές φορές στο παρελθόν πως… το χρήμα δεν το λογαριάζει όταν βάλει στο «μάτι» κάποιον ποδοσφαιριστή.

Ό,τι συνέβη και στην περίπτωση του Βινίσιους Τζούνιορ, του 16χρονου ποδοσφαιριστή της Φλαμένγκο, ο οποίος θεωρείται το νέο μεγάλο αστέρι του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου και το 2018 θα μετακομίσει στην Ισπανία έναντι ενός αστρονομικού πόσου, όσον αφορά την ηλικία του.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, Ρεάλ και Φλαμένγκο έδωσαν τα χέρια σε deal ύψους 45 εκατ. ευρώ (!), με τη συμφωνία να ανακοινώνεται την προσεχή Τρίτη.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.063 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο σύλλογος από τη Βραζιλία θα εισπράξει κάτι λιγότερο από τα μισά χρήματα (20 εκατ. ευρώ), καθώς το υπόλοιπο ποσό θα διατεθεί στις προμήθειες των μάνατζερ αλλά και στους φόρους.

Το μόνο που απομένει να διασαφηνιστεί είναι το εάν ο Βινίσιους θα παραμείνει το επόμενο εξάμηνο στη Φλαμένγκο, ή ολόκληρη την επόμενη σεζόν, ως δανεικός.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...