ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μανωλόπουλος: «Πιστεύαμε πως μπορούσαμε να νικήσουμε σήμερα, αλλά…»

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Σωτήρης Μανωλόπουλος, ανέφερε πως δεν έχει κανένα παράπονο από τους παίκτες του παρά τη βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Μανωλόπουλος: «Πιστεύαμε πως μπορούσαμε να νικήσουμε σήμερα, αλλά…»

Όσα είπε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος:

«Δεν αντέχει καμία κριτική το ματς. Ήταν μία πολύ άσχημη βραδιά γα εμάς. Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα και επιθετικά και αμυντικά. Ο Παναθηναϊκός ήταν πάρα πολύ εύστοχος. Εμείς για 40 λεπτά, ο, τι και να δοκιμάσαμε, δεν λειτούργησε. Αλλάξαμε τέσσερα πλάνα στην άμυνα. Στην επίθεση αλλάξαμε πολλά σχήματα. Δεν λειτούργησε τίποτα. Ήμασταν χειρότεροι σε όλες τις κατηγορίες αν δούμε την στατιστική. Στεναχωριέμαι πολύ για αυτόν τον κόσμο που το πίστεψε. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά. Προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν».

Σχετικά με το αν προέκυψαν συμπεράσματα εν όψει καλοκαιριού, ανέφερε:

«Είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για το καλοκαίρι. Παίξαμε τέσσερα ματς με τον Παναθηναϊκό, τα τρία ήταν πολύ καλά στην μεγαλύτερη διάρκεια. Σήμερα ήμασταν πάρα πολύ κακοί. Δεν έχω κανένα παράπονο από τα παιδιά. Δεν είναι κριτήριο το σημερινό. Υπάρχει και συνέχεια».

Για το αν θύμωσε με την εικόνα της τέταρτης περιόδου, απάντησε:

«Το ότι κερδίσαμε ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι πολύ σημαντικό, ενώ στο πρώτο ήμασταν καλοί και στο τρίτο χάσαμε από λάθη απειρίας. Αυξήθηκε πάρα πολύ η πίεση μετά τη νίκη. Αυξήθηκαν και οι προσδοκίες για την ομάδα. Η απογοήτευση ήταν μεγάλη. Μπήκα στα αποδυτήρια και τους είπα ότι μπορούμε να το γυρίσουμε. Παλέψαμε, δεν βγήκε τίποτα. Υπήρχε απογοήτευση. Φυσικά και δεν μου άρεσε η εικόνα. Οι προσδοκίες είναι μεγάλες. Όταν χάσαμε το τρίτο ματς στεναχωρηθήκαμε όλοι. Τα προηγούμενα χρόνια όλοι θα ήταν ευχαριστημένοι που χάσαμε λίγο. Στο τρίτο ήμασταν όλοι στεναχωρημένοι. Πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε σήμερα. Αυτό ανέβασε την πίεση. Ίσως αυτό είναι μία εξήγηση».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.047 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.