ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δηλώσεις

Ουζουνίδης: «Στα δύσκολα το μόνο που έχει σημασία είναι το τριφύλλι!»

Γεμάτο συναίσθημα και... νόημα το μήνυμα του Μαρίνου Ουζουνίδη, προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ενόψει ΑΕΚ.

Ουζουνίδης: «Στα δύσκολα το μόνο που έχει σημασία είναι το τριφύλλι!»

Ο τεχνικός των «πράσινων», μίλησε στην ψυχή του κάθε οπαδού του Παναθηναϊκού, καλώντας τον κόσμο να βρεθεί στη Λεωφόρο την Τετάρτη τα βράδυ, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova, ο Μαρίνος Ουζουνίδης:

«Σε αυτό το παιχνίδι θέλω πολύ περισσότερο να έρθει ο κόσμος. Γιατί στις δύσκολες καταστάσεις και στις δύσκολες συνθήκες, αυτό που έχει σημασία είναι το σήμα του Παναθηναϊκού. Αυτοί που το αγαπούν, αυτοί που ξυπνούν και κοιμούνται με αυτή τη λέξη που λέγεται Παναθηναϊκός, νομίζω ότι οφείλουν σε αυτό το παιχνίδι να έρθουν, να σταθούν κοντά στους παίκτες και να βοηθήσουν την ομάδα.

Παίζουμε στο γήπεδο μας και ανεξάρτητα από τις απουσίες που θα υπάρχουν, εμείς πρέπει να προσπαθήσουμε και να δώσουμε περισσότερα πράγματα απ’ ότι δώσαμε στο τελευταίο παιχνίδι. Αν θέλουμε να κερδίσουμε, πρέπει να παίξουμε καλύτερα απ’ ό,τι στο Ολυμπιακό Στάδιο. Επειδή πιστεύω ότι και τα παιδιά θέλουν πολύ να κερδίσουμε το παιχνίδι, είναι σίγουρο ότι θα είμαστε διαφορετικοί και καλύτεροι».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.488 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.