ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σίνγκλετον: «Έτσι και στους τελικούς»

Ο Αμερικανός φόργουορντ εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εμφάνιση και την εμφατική νίκη της ομάδας του επί της ΑΕΚ (67-105).

Σίνγκλετον: «Έτσι και στους τελικούς»

Καλή εκκίνηση και πλήρης προσπάθεια σε άμυνα και επίθεση για 40 λεπτά. Αυτά ήταν τα «κλειδιά» της επιτυχίας για την άνετη νίκη των «πρασίνων» επί της ΑΕΚ (105-67) η οποία έδωσε στο «τριφύλλι» την πρόκριση για τους τελικούς της Basket League.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του Σίνγκλετον στο Cosmote TV:

«Το καλό ξεκίνημα είναι σημαντικό για να κάνεις ένα καλό παιχνίδι. Σήμερα κάναμε μία πλήρη προσπάθεια, για 40 λεπτά σε άμυνα και επίθεση. Μιλούσαμε πιο πολύ ο ένας στον άλλον και νομίζω πως όλοι το ήθελαν πολύ. Όλοι έχουν αυτοπεποίθηση και ελπίσω να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο στην επόμενη σειρά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.