ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στις 14 Ιουνίου αρχίζει η προετοιμασία

Από νωρίς θα μπουν στα βασάνα ενόψει της νέας χρονιάς οι παίκτες του Παναθηναϊκού.

Στις 14 Ιουνίου αρχίζει η προετοιμασία

Αν οι «πράσινοι» δεν καταφέρουν να αποφύγουν την τελευταία θέση στα play off, τότε η προετοιμασία θα αρχίσει στις 14 Ιουνίου. Κι αυτό γιατί  ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλει να θέλει να χτίσει την ομάδα για τουλάχιστον ένα μήνα, πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό ματς, το οποίο θα γίνει στις 13 Ιουλίου.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στην Ολλανδία, όπως σας είχαμε γράψει ξανά. Παράλληλα, θα γίνουν τρία  φιλικά στο εξωτερικό μετά τις 24 Ιουνίου.

Αν ο Παναθηναϊκός δεν τερματίσει τελευταίος στα play off, τότε η έναρξη της προετοιμασίας θα μετατεθεί για μια εβδομάδα αργότερα, αν και κάτι τέτοιο δε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 67.954 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...