ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥ ΕΝΟΨΕΙ ΑΕΚ

Θέλει μεγαλύτερη προσπάθεια ο Μαρίνος Ουζουνίδης

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης βλέπει ότι η ομάδα ταλαιπωρείται από πολλά προβλήματα, αλλά θέλει καλύτερη εικόνα από τους... εναπομείναντες ποδοσφαιριστές.

Θέλει μεγαλύτερη προσπάθεια ο Μαρίνος Ουζουνίδης

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού βλέπει την ομάδα του να ταλαιπωρείται από πάρα πολλά προβλήματα, τόσο τραυματισμών, όσο και τιμωριών, γεγονός που κοστίζει βαθμούς στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα στάθηκε με αξιοπρέπεια στο πρόσφατο ντέρμπι με την ΑΕΚ, το αποτέλεσμα δεν ήρθε, καθώς είναι ξεκάθαρο ότι ο… μισός Παναθηναϊκός δεν αντέχει. Κάτι που, εκτός των άλλων, είναι και λογικό.

Ο τεχνικός του “τριφυλλιού” σε μια προσπάθεια να τονώσει το ηθικό, έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές να δώσουν το 200% στο αυριανό ματς με την ΑΕΚ και… ό, τι βγει!

Στο εν λόγω ματς θα πρέπει να περιμένουμε αλλαγές στο ματς σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Στην κορυφή είναι πολύ πιθανό να παίξει ο Λέτο αντί για τον Μολίνς, ενώ θέση βασικού διεκδικεί και ο Μέστο αντί του Μαρινάκη στο δεξί άκρο της άμυνας. Ισως ξεκινήσει βασικός και ο νεαρός Χατζηγιοβάνης,

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.288 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.