ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ζέκα για τα σενάρια περί επενδυτή: «Περιμένουμε…»

Ο Κάρλος Ζέκα μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Γιάννη Αλαφούζο και ξεκαθάρισε ότι δεν γνωρίζει κάτι για όλα όσα ακούγονται για νέο επενδυτή στον Παναθηναϊκό.

Ζέκα για τα σενάρια περί επενδυτή: «Περιμένουμε...»

Αναλυτικά, ο αρχηγός του «τριφυλλιού» μίλησε στη Nova για:

-το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Παίζουμε στην έδρα μας και αυτό σίγουρα θα μας βοηθήσει. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε. Δεν θα είναι ένα παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες αλλά αυτός που θα βάλει γκολ και θα παίξει καλύτερη άμυνα θα έχει περισσότερες πιθανότητες. Για μας όλα τα παιχνίδια στα play offs είναι τελικοί. Πρέπει σίγουρα να κερδίσουμε, να τα δώσουμε όλα και να φύγουμε με το παιχνίδι με το κεφάλι ψηλά».

-το ότι ίσως είναι το τελευταίο ματς με κόσμο: «Εμείς θέλαμε να παίξουμε με τον κόσμο μας που παίζει πολύ μεγάλο ρόλο, μας βοηθάνε πολύ. Αυτός μας δίνει μεγάλη δύναμη. Ίσως είναι το τελευταίο παιχνίδι με κόσμο για φέτος και θέλουμε να του χαρίσουμε τη νίκη. Σίγουρα φταίμε και εμείς πολύ».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 68.029 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

-το μέλλον της ομάδας: «Δεν ξέρω τι συμβαίνει με τον κ. Αλαφούζο. Το μόνο που μπορώ να πω, είναι ότι ο κ. Αλαφούζος είναι ένας άνθρωπος, τον οποίο αγαπούν όλοι στην ομάδα. Ξέρουμε ότι έχει κάνει πολλά για εμάς, για την ομάδα, αλλά δεν ξέρω τι υπάρχει στο μυαλό του προέδρου. Θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει και δεν ξέρουμε για το μέλλον».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...