ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα πλάνα του Ουζουνίδη για την ΑΕΚ

Τα πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη για το αποψινό (20:30) ματς με την ΑΕΚ. Ποιοι επιστρέφουν, ποιοι διεκδικούν μια θέση στην ενδεκάδα.

Τα πλάνα του Ουζουνίδη για την ΑΕΚ

Ο Παναθηναϊκός παίζει απόψε τα… ρέστα του κόντρα στην ΑΕΚ (20:30) έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη η οποία θα τον βοηθήσει να… ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας των πλέι οφ, εν αναμονή βέβαια και της απόφασης για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Τα προβλήματα στο «πράσινο» ρόστερ, το οποίο μετρά αρκετές απώλειες, παραμένουν, ωστόσο ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα έχει στη διάθεσή του τον Δημήτρη Κουρμπέλη που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε, αλλά και τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο που εξέτισε στο ματς του ΟΑΚΑ την τιμωρία του λόγω αποβολής στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ο «Όντι» θα επιστρέψει στη θέση του κάτω από τα γκολπόστ, με τους Χουλτ, Μολέδο, Κουτρουμπή και Μαρινάκη να συνθέτουν την τετράδα της άμυνας. Στον άξονα επιστρέφει το δίδυμο Ζέκα – Κουρμπέλη.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.490 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσον αφορά την τετράδα της επίθεσης, στα «φτερά» αναμένεται να ξεκινήσει ο Λουντ, με τους Παν. Βλαχοδήμο και Χατζηγιοβάννη να διεκδικούν μια θέση στην απέναντι πλευρά, ενώ πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει το δίδυμο Λετο – Κλωναρίδη στην επίθεση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.