ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΕΚ (20:30 - ΝοvaSports 1, Panathinaikos24.gr LIVE)

Τα… ρέστα του για την πρώτη νίκη

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε (20:30) την ΑΕΚ στη Λεωφόρο και θέλει πάση θυσία τη νίκη στην προσπάθεια αποφυγής της τελευταίας θέσης στα πλέι οφ.

Τα... ρέστα του για την πρώτη νίκη

Οι «πράσινοι» δίνουν απόψε τον δικό τους αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ για να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και τις νίκες, ούτως ώστε να αντιστρέψουν, όσο γίνεται, το βαρύ κλίμα που δημιουργήθηκε μετά την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, έχοντας παράλληλα το μυαλό τους στην απόφαση για την τιμωρία τους.

Πέραν του ψυχολογικού τομέα, το «τριφύλλι» θέλει τη νίκη προκειμένου να παραμείνει ζωντανό στο «κυνήγι» της αποφυγής της τελευταίας θέσης των πλέι οφ, η οποία θα τους αναγκάσει να αρχίσουν τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις από τα μέσα Ιούλη.

Σε επίπεδο ενδεκάδας, ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα… καλωσορίσει πίσω τον Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος εντάχθηκε στην αποστολή για το σημερινό ματς. Παραμένουν εκτός οι Μπεργκ, Εμποκού και Βιγιαφάνιες.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.224 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Ο. Βλαχοδήμος, Στιλ, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μαρινάκης, Μέστο, Μολέντο, Κουρμπέλης, Ευαγγέλου, Λουντ, Ζέκα, Στάικος, Π. Βλαχοδήμος, Λέτο, Ρέις, Χουλτ, Κλωναρίδης, Χατζηγιοβάνης, Μολίνς, Πίσπας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...