ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΕΟ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑ

«Βόμβες» Γιαννακόπουλου: «Γαύροι, ορφανά του Πατέρα, πάρτε φόρα κι ελάτε με την όπισθεν»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με νέο ποστάρισμά του στο instagram έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση με το κείμενο που έγραψε!

«Βόμβες» Γιαννακόπουλου: «Γαύροι, ορφανά του Πατέρα, πάρτε φόρα κι ελάτε με την όπισθεν»

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ πόσταρε μια φωτογραφία με έναν άντρα να κρατάει ένα όπλο και έγραψε: “Γαύροι κυρίως, αλλά και… ορφανά του πατέρα, σουβλατζήδες, αρδ, βολεμένοι, οπαδοπαράγοντες και λοιποί μαζευτείτε όλοι μαζί, πάρτε φόρα κι ελάτε με την όπισθεν”

Δείτε το

Γαυροι κυριως αλλα και …ορφανα του Πατερα,σουβλατζηδες,αρδ,βολεμενοι οπαδοπαραγοντες και λοιποι μαζευτειτε ολοι μαζι,παρτε φορα και ελατε με την οπισθεν

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.501 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη dimitris giannakopoulos (@dpg7000) στις

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.