ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ιδού το σκάνδαλο κατά του Παναθηναϊκού (pic)

Οι αριθμοί λένε την αλήθεια. Τη στιγμή που η Λεωφόρος είναι η πιο ήρεμη έδρα, κάτι που το μαρτυρούν και τα πρόστιμα, ο Παναθηναϊκός εξοντώνεται με ποινές δυσανάλογες.

Ιδού το σκάνδαλο κατά του Παναθηναϊκού (pic)

Δεν το λέμε εμείς, αλλα οι αριθμοί. Οι «πράσινοι» τιμωρούνται πιο αυστηρά από Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, σε σημείο εξόντωσης, τη στιγμή που αν δει κάποιος τον πίνακα με τα πρόστιμα, θα καταλάβει ότι η έδρα του «τριφυλλιού» είναι η πιο ήρεμη απ΄ όλες. Συγκριτικά με πέρυσι, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχουν πληρώσει περισσότερα από το «τριφύλλι». Παρ’ όλα αυτά, οι «πράσινοι» είναι αυτοί που απειλούνται με εξοντωτικές ποινές!

Ο Παναθηναϊκός πληρώνει φέτος περίπου 330.000 ευρώ λιγότερα σε πρόστιμα. Από την άλλη, ο ΟΣΦΠ έχει κληθεί να δώσει περίπου 110.000 ευρώ περισσότερα, ο ΠΑΟΚ 120.000 ευρώ περισσότερα και η ΑΕΚ περίπου 60.000 ευρώ περισσότερα τη φετινή χρονιά!

Δείτε τον πίνακα

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...