ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λουντ: “Η θέληση και το πάθος μας οδήγησε στη νίκη”

Ο MVP της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο, Ρόμπιν Λουντ, αναφέρθηκε στο μαχητικό πνεύμα της ομάδας, που ξεπέρασε την κούραση και τα προβλήματα και έφτασε σε μία ακόμα νίκη.

Λουντ:

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Νομίζω ότι υπήρχαν πολλοί κουρασμένοι παίκτες, άρα η θέληση και το πάθος ήταν στο κεφάλι μας και στην καρδιά μας. Θέλαμε τη νίκη σήμερα, είχαμε όρεξη και τα καταφέραμε».

Για το ότι ο Παναθηναϊκός είναι κοντά στο να αποφύγει την τελευταία θέση στα πλέι οφ: «Αυτή η νίκη ήταν σημαντική για μας, όμως συνεχίζουμε τη μάχη μας. Κοιτάμε τον τελευταίο αγώνα και από εκεί και πέρα θα ξέρουμε τι κάναμε».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.529 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την προσωπική του απόδοση, καθώς προερχόταν από τραυματισμό: «Οι γιατροί έκαναν εξαιρετική δουλειά και όταν μπαίνω στον αγωνιστικό χώρο τα ξεχνάω όλα και προσπαθώ για το καλύτερο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.