ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΣΤΗΘΗΚΕ Η ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη για τη Γενική Συνέλευση

Ο Ερασιτέχνης εξέδωσε ανακοίνωση-απολογισμό της Γενικής Συνέλευσης του περασμένου Σαββάτου. Ορίστηκαν τα τρία ονόματα τα οποία θα κληθούν να έρθουν σε επαφή με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη για τη Γενική Συνέλευση

Ο Ερασιτέχνης εξέδωσε ανακοίνωση-απολογισμό των όσων συνέβησαν στην Γενική Συνέλευση του Σαββάτου στο κλειστό «Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος».

Στην ανακοίνωση «υπογραμμίζονται» τρία βασικά σημεία. Το πρώτο έχει να κάνει με την απόφαση του Δημήτρη Μπαλτάκου να μην καταρτίσει ψηφοδέλτιο για την διεκδίκηση νέας θητείας στον προεδρικό «θώκο» του Ερασιτέχνη, το δεύτερο αφορά το γηπεδικό ζήτημα, με την ανακοίνωση να αναφέρει ότι η Γενική Συνέλευση του συλλόγου θα εγκρίνει ή όχι τη συμφωνία που υπεγράφη με την κυβέρνηση όσον αφορά το γήπεδο στο Γουδή.

Τέλος, γνωστοποιήθηκαν μέσω της ανακοίνωσης τα τρία ονόματα (Νίκος Πλυτάς, Κώστας Τουρναβίτης, Ιωακείμ Μαρσέλος) τα οποία θα απαρτίζουν την τριμελή επιτροπή που θα κληθεί να έρθει σε επικοινωνία με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ούτως ώστε να κατεβάσει ψηφοδέλτιο για τις επερχόμενες εκλογές.

“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου!
“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου! 1.185 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πρέπει να σημειωθεί ότι οι τρεις αυτοί άνθρωποι δεν αποτελούν μέλη του Δ.Σ του Ερασιτέχνη, αλλά για ανθρώπους οι οποίοι θα αναλάμβαναν την ευθύνη να συναντηθούμε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου, προκειμένου να αναλάβει τις τύχες της «μάνας του λόχου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Για την προχθεσινή ημέρα, Σάββατο 27η Μαΐου, είχε προκηρυχθεί απολογιστική και εκλογική Γενική Συνέλευση στον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο χωρίς όμως να σημειωθεί απαρτία.

Κατά την ανταλλαγή απόψεων με τους παρευρισκόμενους, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Δημήτρης Μπαλτάκος υπογράμμισε ενώπιον όλων τα παρακάτω:

1. Η διοίκηση του Α.Ο. έχει ουσιαστικά απέλθει και το παρόν Δ.Σ., ή ο ίδιος προσωπικά, δεν προτίθεται σε καμία περίπτωση να καταρτίσει ψηφοδέλτιο για τη διεκδίκηση νέας θητείας. Παράλληλα, χωρίς κανέναν ενδοιασμό επανέλαβε το αυταπόδεικτο και αυτονόητο πως ο μοναδικός τρόπος για να προκηρυχθούν εκλογές είναι να έχει παραιτηθεί το Δ.Σ., γεγονός το οποίο έχει συμβεί εδώ και δύο εβδομάδες.

2. Ως προς το θέμα ανέγερσης αθλητικών εγκαταστάσεων στο Γουδή, ο ίδιος έπραξε το καλύτερο δυνατό για το συμφέρον του Συλλόγου. Η Γενική Συνέλευση θα εγκρίνει ή όχι τη Συμφωνία που υπεγράφη με την κυβέρνηση. Είναι ιστορική ευθύνη το νέο γήπεδο του ΠΑΟ να γίνει στο Γουδή.

Στη διάρκεια της συζήτησης, προτάθηκε στο απερχόμενο Δ.Σ. και έγινε αποδεκτό από τη Γενική Συνέλευση, να οριστεί μία επιτροπή στην οποια να μην μετέχουν μέλη του (του Δ.Σ.), η οποία θα αναλάβει εν λευκώ να έλθει σε επικοινωνία με τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Τα πρόσωπα αυτά, τα οποία προέκυψαν μέσα από αποδοχή της παναθηναϊκής οικογένειας, είναι οι κ.κ. Νίκος Πλυτάς, Κώστας Τουρναβίτης και Ιωακείμ Μαρσέλος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.