ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τι λένε στον Παναθηναϊκό Α.Ο.

Απάντηση Ερασιτέχνη στον Γιαννακόπουλο (Pic)

Άνθρωποι του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, εξέφρασαν την απορία τους για την στάση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να αρνηθεί να συναντηθεί με την ανεξάρτητη τριμελή επιτροπή.

Απάντηση Ερασιτέχνη στον Γιαννακόπουλο (Pic)

«Κύκλοι» του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, εξέφρασαν τις απορίες τους, αναφορικά με την άρνηση του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, να συναντηθεί με την ανεξάρτητη τριμελή επιτροπή, δίνοντας στο φως της δημοσιότητας και το σχετικό έγγραφο, που είχε στείλει ο ίδιος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που έκανε λόγο για την γνωστοποίηση του πλάνου της επόμενης σεζόν, τον Ιούνιο.

Συγκεκριμένα οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη σχολίασαν τα εξής:

  1. Το σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν, αρχικά στην επιστολή του ο κ. Γιαννακόπουλος τον τοποθετούσε χρονικά στον Ιούνιο. Σήμερα (29 Μαΐου) αναφέρει ότι έχουμε αργήσει. Στην πραγματικότητα είμαστε νωρίτερα από τον αρχικό του προγραμματισμό. Κι επιπλέον, από τις 28 Απριλίου ο κ.Μπαλτάκος έχει δημοσίως προτείνει στα μέλη της Ομάδας Εργασίας του κ.Γιαννακόπουλου να παρίστανται καθημερινά στα γραφεία του Ομίλου για να ξεκινήσουν το σχεδιασμό των τμημάτων. Την ίδια πρόσκληση απεύθυνε και γραπτώς λίγες μέρες αργότερα.
  2. Σχετικά με το Γουδή, μέχρι σήμερα η πλευρά του κ. Γιαννακόπουλου έλεγε ότι ο κ. Μπαλτάκος υπέγραψε “μνημόνιο ασάφειας” που δεν λέει τίποτα συγκεκριμένο και σήμερα ξαφνικά ανακάλυψε ότι δήθεν “οι δεσμεύσεις της διοίκησης Μπαλτάκου δεν αφήνουν το παραμικρό περιθώριο στις επόμενες διοικήσεις “… Στην πραγματικότητα δεν ισχύει τίποτα από τα δυο, αφού το ανώτατο όργανο του Συλλόγου, η Γενική Συνέλευση, μπορεί να κρίνει και αν θέλει να απορρίψει το μνημόνιο που υπογράφηκε.
  3. Αν ο κ. Γιαννακόπουλος θεωρεί ότι ο κ. Μπαλτάκος τον προσέβαλε, ας κινηθεί όπως νομίζει εναντίον του. Γιατί μπλέκει τον Παναθηναϊκό; Αντίστοιχα, ο κ. Μπαλτάκος θεωρεί ότι έχει προσβληθεί και συκοφαντηθεί από τον κ. Γιαννακόπουλο, τα ΜΜΕ και τους λογαριασμούς του στα social media, αλλά δεν άφησε όλα αυτά να τον επηρεάσουν στη στάση του για το μέλλον του Παναθηναϊκού. Το καλό του Παναθηναϊκού πρέπει να μπαίνει πάνω απ’ όλα.
  4. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτά που διέρρευσαν ως θέση του κ. Γιαννακόπουλου δεν ισχύουν και όλα θα πάνε κατ’ ευχήν. Περιμένουμε στην προσεχή Γενική Συνέλευση ενημέρωση από την ανεξάρτητη επιτροπή που ορίστηκε κατόπιν επιθυμίας των φιλάθλων.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.