ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Ψυχίατρος

Για έναν βλάκα και έναν υποκριτή. Οι άλλοι θα τιμωρηθούν;

Για έναν βλάκα και για έναν υποκριτή. Γι αυτούς τα πληρώνει όλα ο Παναθηναϊκός, θέλοντας να μείνει πιστός στον «δικό του τον δρόμο, που έχει χρόνια διαλέξει...». Γράφει ο Ψυχίατρος.

Για έναν βλάκα και έναν υποκριτή. Οι άλλοι θα τιμωρηθούν;

Η ανακοίνωση της απόφασης για την τιμωρία του Παναθηναϊκού δεν προκάλεσε ουδεμία έκπληξη σε κανέναν από εμάς. Αντίθετα, όλοι περιμέναμε πως, κάπως έτσι θα εξελιχθεί η όλη ιστορία…

Για χατίρι ενός ελαφρόμυαλου και απαράδεκτου τύπου, αλλά και δευτερευόντως για έναν υποκριτή, ο Παναθηναϊκός βρέθηκε για ακόμα μία φορά τα τελευταία χρόνια στα «σκοινιά». Μείον τρεις βαθμοί στα πλέι οφ, συν δυο… δώρο για του χρόνου, το ματς στον  ΠΑΟΚ, δύο αγωνιστικές χωρίς κόσμο και 41.000 ευρώ. Όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα…

Ένα παιχνίδι το οποίο κρατούσαν στα χέρια τους οι παίκτες του Ουζουνίδη, σε πείσμα του Κομίνη και των υπολοίπων, χαρίστηκε χωρίς κόπο στον ΠΑΟΚ που έχει τη δυνατότητα να παλέψει για μία θέση στα προκριματικά του Champions League. Σε μία θέση που θα μπορούσε ΑΝΕΤΑ να βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, βάσει της εικόνας του παιχνιδιού της Λεωφόρου, εάν δεν συνέβαινε το γινάτι αυτού του ανεγκέφαλου.

Όπως και να ‘χει, η δικαιοσύνη εξάντλησε την αυστηρότητά της στον Παναθηναϊκό, ο οποίος προς τιμήν του, δεν επιχείρησε να συγκαλύψει κανέναν. Από την πρώτη στιγμή, ο σύλλογος βγήκε μπροστά και βοήθησε τα μέγιστα τις Αρχές ώστε να εντοπίσουν και να τιμωρήσουν τον άνθρωπο αυτόν.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει κουραστεί να βρίσκεται συνεχώς με την πλάτη στον τοίχο. Έχει βαρεθεί να βλέπει κι άλλες εστίες «φωτιάς» στα ήδη, συσσωρευμένα προβλήματά του. Τρανή απόδειξη, η συμπεριφορά του κόσμου στο ματς με τον Πανιώνιο, όταν οι ίδιοι οι οπαδοί αποδοκίμασαν τον άνθρωπο που πέταξε ένα πλαστικό αντικείμενο στο γήπεδο, προτού ο ίδιος βγει… σηκωτός έξω.

Παράλληλα όμως, ο κόσμος έχει κουραστεί να βλέπει τον Παναθηναϊκό να πληρώνει ΜΟΝΟΣ του, το βαρύ τίμημα της νομιμότητας. Του καθαρού δρόμου που βαδίζει από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του, δίχως να εξαρτάται από κανέναν και να είναι «λαγός» κανενός.

Την ίδια στιγμή που η αθλητική δικαιοσύνη εξαντλεί την αυστηρότητά της στον καλύτερο επιθετικό του πρωταθλήματος, δίνοντάς του αφορμές να σιχαθεί εντελώς το ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Μάτος μένει ατιμώρητος και απαλλάσσεται τιμωρίας.

Την ίδια στιγμή που ο πέλεκυς έπεσε με κρότο στο «κουφάρι» του συλλόγου μετά από όλα όσα έγιναν στη Λεωφόρο και έκοψαν μία και καλή τα όποια όνειρα της ομάδας για την πρώτη θέση στα πλέι οφ για ένα κουτάκι μπύρας, οι μαχαιριές και τα τραγικά σκηνικά στην πεζογέφυρα του Πανθεσσαλικού περνούν σαν… απαρατήρητα.

Για έναν βλάκα και για έναν υποκριτή. Γι αυτούς τα πληρώνει όλα ο Παναθηναϊκός, θέλοντας να μείνει πιστός στον «δικό του τον δρόμο, που έχει χρόνια διαλέξει…»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE