ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Καμία συνάντηση Γιαννακόπουλου και επιτροπής για τον Ερασιτέχνη

Η πλευρά του ισχυρού άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να συναντηθεί με την επιτροπή για τον Ερασιτέχνη.

Καμία συνάντηση Γιαννακόπουλου και επιτροπής για τον Ερασιτέχνη

Το πρωί της Δευτέρας, ο Ερασιτέχνης εξέδωσε ανακοίνωση που αφορούσε τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης του περασμένου Σαββάτου, γνωστοποιώντας παράλληλα τα πρόσωπα τα οποία συνέστησαν την επιτροπή που θα ερχόταν σε επικοινωνία με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, προκειμένου να αναλάβει τον σύλλογο.

Ωστόσο, η πλευρά του ισχυρού άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ ξεκαθάρισε πως δεν θα μπει σε διαδικασία συζητήσεων με την επιτροπή που συστάθηκε για τον Ερασιτέχνη, τονίζοντας πως το θέμα της «μάνας του λόχου» έχει κλείσει οριστικά.

Ο πρώτος λόγος έχει να κάνει με τον χρόνο που προσπάθησε να κερδίσει ο Δημήτρης Μπαλτάκος, «εξαλείφοντας», σύμφωνα με την πλευρά Γιαννακόπουλου, τις πιθανότητες για τη δημιουργία ανταγωνιστικών ομάδων. Συν τοις άλλοις, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε ξεκαθαρίσει πως θα έπρεπε να «τρέξει» γρήγορα ο σχεδιασμός για την επόμενη ημέρα του συλλόγου.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.817 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έπειτα, οι δεσμεύσεις του Δημήτρη Μπαλτάκου όσον αφορά το γήπεδο στο Γουδή, δεν αφήνουν περιθώρια χειρισμών του όλου θέματος στις επόμενες διοικήσεις, ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Τέλος, η πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στάθηκε στην συμπεριφορά του Δημήτρη Μπαλτάκου, την οποία χαρακτήρισε απρεπή, επικαλούμενος ψεύδη και κατά φαντασία περιστατικά, όπως ανέφεραν οι κύκλοι του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ, καταλήγοντας στο ότι ο σύλλογος έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία στη σύγχρονη ιστορία του, ελέω Μπαλτάκου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.