ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χαμός στην ανάρτηση του Μολέδο: «Μην φύγεις, εδώ είναι το σπίτι σου» (pics)

Δείτε τι συνέβη στην ανάρτηση του Βραζιλιάνου αμυντικού στο instagram.

Χαμός στην ανάρτηση του Μολέδο: «Μην φύγεις, εδώ είναι το σπίτι σου» (pics)

Παρά το γεγονός πως ο Μολέδο έχει συμβόλαιο με τους «πράσινους» έως το 2018, η πρόταση που φέρεται να έχει καταθέσει η Ιντερνασιονάλ σε συνδυασμό με την επιθυμία του να επιστρέψει στην πατρίδα του για προσωπικούς λόγους, κρίνουν αβέβαιο το μέλλον του στους «πράσινους».

Στο διάστημα της παρουσίας του στην Ελλάδα, ο Βραζιλιάνος έχει κερδίσει, μέσω των σταθερά θετικών εμφανίσεών του, την εμπιστοσύνη των οπαδών του Παναθηναϊκού, οι οποίοι δεν δίστασαν μάλιστα να την εκφράσουν στην πρόσφατη ανάρτησή του στο instagram.

Ο Μολέδο ανέβασε φωτογραφία του από την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, με τον κόσμο του «τριφυλλιού» να αποθεώνει τον Βραζιλιάνο ζητώντας του να παραμείνει στον σύλλογο.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.311 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Μείνε στην ομάδα παιχταρά» και «Δεν έχεις να πας πουθενά, εδώ είναι το σπίτι σου», ανέφεραν μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια.

Great victory today! 🙏🏽☘️⚽️🎭 #panathinaikos #playoffs #gate13 #green #greece #mask

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rodrigo Moledo (@rodrigomoledo13) στις

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.