ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

ΠΑΟ μπορείς!

Οι «πράσινοι» έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να πάρουν το προβάδισμα και γνώρισαν εν τέλει την ήττα από τον Ολυμπιακό. Όμως, η σειρά των τελικών έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά της...

ΠΑΟ μπορείς!

Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Αυτή η φράση αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα… κλισέ του αθλητικού κόσμου και όχι μόνο, ωστόσο εφάπτεται τέλεια στην περιγραφή της εικόνας του πρώτου τελικού στο ΣΕΦ.

Ο Παναθηναϊκός έδειξε, κυρίως στο δεύτερο και το τρίτο δεκάλεπτο, πως έχει τα… εχέγγυα να φτάσει σε ένα «λυτρωτικό» μπρέικ με το «καλημέρα» στη σειρά με τον Ολυμπιακό, ωστόσο στα κρίσιμα σημεία, οι βεβιασμένες επιλογές και οι συνεχόμενες ευκαιρίες που «σπατάλησε» στην επίθεση, οδήγησαν στην ήττα (63-58).

Το συναίσθημα που κυριάρχησε στην ομάδα αλλά και στον κόσμο, μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ήταν πως χάθηκε μία τεράστια ευκαιρία ώστε να έρθει «τούμπα» η σειρά και το προβάδισμα να πάει σε «πράσινα» χέρια, κάτι το οποίο δεν ήρθε εν τέλει. Ωστόσο, η φύση της σειράς αλλά και των ντέρμπι με τον «αιώνιο» αντίπαλο δεν αφήνουν καιρό για… δάκρυα.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 15.668 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ έδειξαν ότι μπορούν, έστω κι αν στο τέλος, η ευκαιρία που είχαν «γλίστρησε» από τα χέρια τους. Το πρώτο και κύριο καθήκον τους από εδώ και στο εξής είναι να «καθαρίσουν» το μυαλό τους και να μπουν ετοιμοπόλεμοι στον, κρισιμότατο, δεύτερο τελικό της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ (1/6) και να ισοφαρίσουν την σειρά, ούτως ώστε να διεκδικήσουν την δεύτερη ευκαιρία τους στο επόμενο παιχνίδι του Φαλήρου.

Ο χρόνος που απομένει για ανασύνταξη και αντεπίθεση είναι μεν ελάχιστος, όμως οι «πράσινοι» οφείλουν να εκμεταλλευτούν κάθε διαθέσιμη στιγμή, ώστε να εμφανιστούν καλύτεροι και πολύ πιο αποτελεσματικοί στα επόμενα ματς της σειράς. Μπορεί το βράδυ της Κυριακής να χάθηκε μία μάχη, όμως ο «πόλεμος» συνεχίζεται και τίποτα δεν έχει τελειώσει…

Εξάλλου, ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν πως μπορεί να ανταπεξέλθει στα δύσκολα και να ανταποκριθεί σε αυτές τις καταστάσεις!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.