ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«ΒΟΜΒΕΣ» ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ INSTAGRAM

«Ήθελα να κατέβουμε με το εφηβικό, αλλά πέσατε να με φάτε…»

O ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ απάντησε με ιδιαίτερο τρόπο στα σχόλια των οπαδών για τη νυχτερινή έξοδο των παικτών. Τι είπε για τους συγκεκριμένους παίκτες αλλά και τον Περπέρογλου.

«Ήθελα να κατέβουμε με το εφηβικό, αλλά πέσατε να με φάτε...»

Η είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας το μεσημέρι της Τρίτης και αφορούσε τα… νυχτοπερπατήματα των Σίνγκλετον, Φελντέιν και Τζέιμς δεν πέρασε ασχολίαστη από τους οπαδούς των «πρασίνων» οι οποίοι έκαναν αντίστοιχα σχόλια στο προφίλ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο instagram.

«Όταν εγώ ήθελα να τους διώξω και να κατέβουμε με το εφηβικό, πέσατε όλοι να με φάτε», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ, απαντώντας σε σχόλιο για τη νυχτερινή έξοδο, υπενθυμίζοντας τη στάση του στο θέμα με το πούλμαν.

Παράλληλα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε και σε ερώτηση περί του φημολογούμενου ενδιαφέροντος του «τριφυλλιού» για τον Στράτο Περπέρογλου, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι η μοναδική μεταγραφή που έκανε ο ίδιος ήταν αυτή του Καπόνο: «Πρώτον ο προπονητής τον θέλει, δεύτερον ποιος σου λέει ότι μέχρι σήμερα έχω κάνει έστω και μισή μεταγραφή εγώ; Ή είσαι κουτός ή στημένος αν πιστεύεις κάτι τέτοιο. Ο μόνος παίκτης που έχω πάρει εγώ ήταν ο Καπόνο».

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 50.492 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.