ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ατυχία δίχως τέλος για τους «πράσινους»!

Πριν καν συμπληρωθούν 50 λεπτά παιχνιδιού στην Τούμπα, ο Παναθηναϊκός έχασε δύο παίκτες λόγω τραυματισμού.

Ατυχία δίχως τέλος για τους «πράσινους»!
Πριν καν συμπληρωθούν 50 λεπτά παιχνιδιού στην Τούμπα, ο Παναθηναϊκός έχασε δύο παίκτες λόγω τραυματισμού. Δεν φαίνεται να έχει τέλος η ατυχία για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, η οποία δεν φτάνει που ταξίδεψε στην Τούμπα έχοντας πέντε «βαρβάτες» απουσίες (Λέτο, Μπεργκ, Ζέκα, Εμποκού Μολέντο), έχασε άλλους δύο ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια του ματς. 
Συγκεκριμένα, στο 43ο λεπτό, ο Ουσμάν Κουλιμπαλί αποχώρησε υποβασταζόμενος με πρόβλημα στη μέση, δίνοντας τη θέση του στον Ευαγγέλου, ενώ στο 48ο λεπτό, αναγκαστική αλλαγή έγινε και ο Ρέις που έπεσε στο έδαφος, με τον Χατζηγιοβάννη να τον αντικαθιστά

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.