ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

«Να εκδοθεί σήμερα η απόφαση για το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ»

Οι «πράσινοι» εξέδωσαν ανακοίνωση ζητώντας την άμεση έκδοση της απόφασης του Πειθαρχικού Οργάνου της ΕΠΟ για τα όσα συνέβησαν κατά τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό.

«Να εκδοθεί σήμερα η απόφαση για το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «πράσινης» ΠΑΕ:

«Ο Παναθηναϊκός εύλογα αναμένει να εκδοθεί εντός της ημέρας η απόφαση του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου της Ε.Π.Ο. για τα τραγικά γεγονότα κατά την διεξαγωγή του αγώνα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ΑΕΚ – ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ο οποίος διεξήχθη σχεδόν προ μηνός. Και το αναμένει για λόγους τάξεως και ισονομίας αλλά και για αμιγώς αγωνιστικούς εν όψει των σημερινών κρίσιμων αναμετρήσεων για τα play offs του Πρωταθλήματος.

Καλούμε το ίδιο το Πειθαρχικό όργανο, τους αρμοδίους της Ε.Π.Ο. και την Πολιτεία να πράξουν ο,τι απαιτείται, προκειμένου τούτο να επιτευχθεί.

Σε περίπτωση μη έκδοσης αποφάσεως θα πρόκειται περί σκανδαλώδους διαχείρισης, με σκιά βαρύτατης σκοπιμότητας.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.256 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να επιτρέψει στη νέα διαπλοκή του ποδοσφαίρου να ακολουθήσει πρακτικές του παρελθόντος, τις οποίες σθεναρά και διαχρονικά προσπαθούμε να εξουδετερώνουμε.

Ας αναλάβει ο καθείς τις ευθύνες του.

Και ας μην ξεχνά κανείς ότι ο Παναθηναικός τιμωρήθηκε σκληρά για ένα κουτί μπύρας στον πρόσφατο αγώνα στη Λεωφόρο, περίπτωση κατά την οποία η Αθλητική Δικαιοσύνη κινήθηκε με αξιοθαύμαστη ταχύτητα!».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.