ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ουζουνίδης: «Περήφανος για τους παίκτες μου»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, έδωσε πολλά μπράβο στους παίκτες του για τη μεγάλη νίκη, τονίζοντας πως είναι υπερήφανος γι’ αυτούς.

Ουζουνίδης: «Περήφανος για τους παίκτες μου»

Όσα είπε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην κάμερα της Nova:

«Είμαι περήφανος. Είπα στα παιδιά να μπουν μέσα και να παλέψουν. Είμαστε μια πολύ μεγάλη ομάδα και δεν μπορούμε να μένουμε στις απουσίες. Δεν με ενδιαφέρει ποιος παίκτης θα λείπει. Με νοιάζει αυτοί που θα μπουν να παίζουν έτσι. Αξίζουν πολλά μπράβο στους παίκτες μου. Έτσι πρέπει να είμαστε! Είμαστε μεγάλη ομάδα. Το έχω πει πολλές φορές… Αυτό που θέλω είναι τα παιδιά να μπαίνουν μέσα και να τα δίνουν όλα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.