ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πλέι οφ: Η βαθμολογία και τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής

Το πανόραμα της έκτης και τελευταίας αγωνιστικής του μίνι πρωταθλήματος. Πως αποφεύγουν την τελευταία θέση οι «πράσινοι».

Πλέι οφ: Η βαθμολογία και τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής

Βρισκόμαστε στην τελευταία «στροφή» όσον αφορά τη διαδικασία των πλέι οφ, η οποία ολοκληρώνεται σήμερα με τις αναμετρήσεις της έκτης και τελευταίας αγωνιστικής, οι οποίες θα διεξαχθούν σε κοινή ώρα (20:30).

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και θέλει πάση θυσία τη νίκη, ή έστω καλύτερο αποτέλεσμα από τον «διώκτη» του, Πανιώνιο, προκειμένου να αποφύγει την τελευταία θέση της κατάταξης και να κερδίσει δύο εβδομάδες ξεκούρασης εν όψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεών του στα προκριματικά του Europa League.

Οι «πράσινοι» βρίσκονται στην τρίτη θέση με πέντε βαθμούς, έναντι τεσσάρων του Πανιωνίου και με «διπλό» στην Τούμπα «κλειδώνουν» την τρίτη θέση στην κατάταξη, ό,τι κι αν συμβεί στο ματς της Νέας Σμύρνης. Σε περίπτωση που το αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη έρθει ισόπαλο, το «τριφύλλι» διατηρεί τη θέση του εάν ο Πανιώνιος δεν νικήσει την «Ένωση».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 81.425 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η μοναδική περίπτωση στην οποία οι «κυανέρυθροι» θα προσπεράσουν τους «πράσινους» είναι με νίκη τους επί της ΑΕΚ και ταυτόχρονα ήττα του Παναθηναϊκού στην Τούμπα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...