ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεν έκανε καν πρόταση σε Λέτο ο Παναθηναϊκός

Όλα όσα συνέβησαν στο σημερινό ραντεβού του Νίκου Λυμπερόπουλου με τον Σεμπαστιάν Λέτο.

Δεν έκανε καν πρόταση σε Λέτο ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός και Λέτο θα «τραβήξουν» από εδώ και στο εξής ξεχωριστές πορείες, καθώς οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν λίγο νωρίτερα την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους με τον 31χρονο ποδοσφαιριστή.

Ο Αργεντινός συναντήθηκε σήμερα με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, ο οποίος έκανε πράξη την υπόσχεσή του προς τον «Σέμπα» πως θα ήταν ο πρώτος ποδοσφαιριστής που θα καλούταν μετά το πέρας τον πλέι οφ.

Ο «Λύμπε» ενημέρωσε τον «Σέμπα» για την απόφαση του συλλόγου να μην ανανεωθεί η συνεργασία τους, ευχαριστώντας τον για την συνολική προσφορά του στην ομάδα, «γράφοντας» έτσι τον «επίλογο» της δεύτερης θητείας του 31χρονου στο «τριφύλλι».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.026 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...