ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ολοκληρώθηκε η Γ.Σ.

“Ναι” για το γήπεδο στο Γουδή στην Γ.Σ. του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού

Φώναξαν "ναι" τα μέλη του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, αναφορικά με το γήπεδο στο Γουδή, στην επαναληπτική Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη. Διαβάστε όλα όσα ειπώθηκαν στο κλειστό "Πάυλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος".

Ολοκληρώθηκε η Γ.Σ. του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, με τα 100 περίπου μέλη που βρέθηκαν στο κλειστό “Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος” να ψηφίζουν “ναι”, αναφορικά με το πρότζεκτ στο Γουδή.

74 μέλη του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ψήφισαν υπέρ του «ναι» για τη συνέχιση των ενεργειών που αφορούν το νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο του συλλόγου στο Γουδή, 10 επέλεξαν το «όχι», υπήρξαν δύο λευκά και ένα άκυρο.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Δημήτρης Μπαλτάκος, αφού ευχαρίστησε τα μέλη που βρέθηκαν στην Γ.Σ., ξεκαθάρισε ότι κανένας από τους Εφόρους της «Μάνας του Λόχου» αυτής της περιόδου δεν έχει πάρει χρήματα για την δουλειά του, αλλά και ότι πολλοί, όπως ο κ. Μιχαλαριάς και ο κ. Σαράντος, έχουν βάλει λεφτά. Αμέσως μετά ξεκίνησε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη και η συζήτηση περί αγωνιστικού απολογισμού και οικονομικών θεμάτων.

Βράζουν με τη διαιτησία του πρώτου τελικού στον Παναθηναϊκό: «Ο… νόμος του ΣΕΦ είναι διαχρονικός – Σταματήστε να σφυράτε… κλέφτικα »
Βράζουν με τη διαιτησία του πρώτου τελικού στον Παναθηναϊκό: «Ο… νόμος του ΣΕΦ είναι διαχρονικός – Σταματήστε να σφυράτε… κλέφτικα » 743 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όλα όσα ειπώθηκαν στην Γ.Σ.

Οι πρώτες δηλώσεις Μπαλτάκου:

«Εδώ και δύο μήνες, με ευθύνη όλων μας, ο σύλλογος έχει χωριστεί σε στρατόπεδα. Είναι σαφές ότι έχει διχαστεί ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Είναι δύσκολο να διαβάσει κάποιος αυτή τη συμφωνία. Αυτό που θέλω να ζητήσω από όσα μέλη είναι παρόντα είναι να διαβάσουν το κείμενο, όχι να το δουν ως ένα κείμενο που έχει υπογράψει ο Μπαλτάκος.

Εμείς ως Παναθηναϊκός έχουμε τη διάθεση να κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να γίνει το γήπεδο στο Γουδή. Αποτελεί ένα θεμελιώδες και ιστορικό ζήτημα για τον Παναθηναϊκό, πολλές γενιές το παλεύουν και δεν το έχουν καταφέρει. Η δική μου εξουσία ως πρόεδρος φτάνει ως εδώ. Θέλουμε να φτιάξουμε το νέο γήπεδο στο Γουδή, τα υπόλοιπα πράγματα αφορούν την επόμενη διοίκηση.

“Ιστορική ευθύνη το γήπεδο”

Είναι ιστορική μας ευθύνη και πρέπει να το φέρουμε εις πέρας. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο μόνος μου. Αποχωρώντας απο την Προεδρία, έχω να δηλώσω ότι το γήπεδο του Παναθηναϊκού είναι ένα έργο που πρέπει να σηκώσετε όλοι στους ώμους σας και να το παλέψετε, ασχέτως αν για λόγους συγκυρίας έχει συνδεθεί με το όνομά μου. Θέλω να ψηφίσετε με το χέρι στην καρδιά, με μοναδικό γνώμονα το καλό του Παναθηναϊκού.

Θα δούμε στη συνέχεια τι θα αποφασίσουν οι επόμενες διοικήσεις. Προς το παρόν, η τωρινή διοίκηση και η Κυβέρνηση μέσω αυτού του εγγράφου απλώς δηλώνουν τη θέληση τους. Να ξέρετε όμως ότι δεν υπάρχει περίπτωση να την πατήσει ο Παναθηναϊκός», απάντησε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη στην ερώτηση μέλους του συλλόγου σχετικά με την παραχώρηση του «Απόστολος Νικολαΐδης».

«Ο κ. Γιαννακόπουλος έχει δηλώσει επανειλημμένως πόσο υπέρ του γηπέδου στο Γουδή είναι. Εφόσον τελικά αναλάβει τον Ερασιτέχνη, που μακάρι να τον αναλάβει. Αυτό το έγγραφο όμως δεν θα έχει καμία αξία αν δεν ψηφίσει υπέρ του η Γενική Συνέλευση», η ατάκα του Δημήτρη Μπαλτάκου για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Μπαλτάκος:Δεν είναι θέμα Μπαλτάκου ή μη, δεν έχει σημασία ποιος ξεκίνησε το project. Ας το τελειώσει αν θέλει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, θα είναι ευχής έργον“.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...