ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ

Παύση της εκλογικής διαδικασίας – Μια εβδομάδα διορία για να εμφανιστεί υποψήφιος

Συνεχίζεται το «θρίλερ» στον Ερασιτέχνη. Μία εβδομάδα παράταση ώστε να βρεθεί ο διάδοχος του Δημήτρη Μπαλτάκου στο «τιμόνι» του συλλόγου.

Παύση της εκλογικής διαδικασίας - Μια εβδομάδα διορία για να εμφανιστεί υποψήφιος

Η επαναληπτική Γ.Σ του συλλόγου διήρκεσε τρεις ώρες, από τις 18:00 έως τις 21:00, με τους Δημήτρη Μπαλτάκο, Ηλία Μιχαλαριά αλλά και 100 περίπου φίλους της ομάδες να δίνουν το παρών στο κλειστό «Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος».

Συνεχίζεται το «θρίλερ» όσον αφορά τις εκλογές του Παναθηναϊκού Α.Ο, καθώς τα μέλη του ΑΣ αποφάσισαν να «παγώσουν» την εκλογική διαδικασία, δίνοντας μία εβδομάδα διορία ώστε να βρεθεί κάποιος υποψήφιος προκειμένου να αναλάβει τις τύχες του Ερασιτέχνη.

Παρά τη νέα παράταση, η κατάσταση παραμένει κρίσιμη για τον σύλλογο, ο οποίος αντιμετωπίζει το «φάσμα» της διοίκησης Πρωτοδικείου, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει βγει μπροστά κάποιος υποψήφιος, με τον Δημήτρη Μπαλτάκο να έχει ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό πως δεν προτίθεται να κατεβάσει εκ νέου υποψηφιότητα και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να έχει αποσύρει οριστικά την κίνησή του για τον Ερασιτέχνη.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.012 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...