ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ

Από τον Μάρτιο οι επαφές με Λάνγκφορντ

Το panathinaikos24.gr σας είχε ενημερώσει από τον Μάρτιο για τις προχωρημένες επαφές των ανθρώπων του Παναθηναϊκού με τον Κιθ Λάνγκφορντ - Διαβάστε όλα τα δεδομένα.

Από τον Μάρτιο οι επαφές με Λάνγκφορντ

Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας LIVESPORT κάνει λόγο για επαφές του Παναθηναϊκού με την πλευρά του Κιθ Λάνγκφορντ και μεταξύ άλλων τονίζει  πως η πρόταση του είναι για 1+1 χρόνια και υπάρχει σύγκλιση στο οικονομικό κομμάτι.

Τις συζητήσεις με τον Αμερικανό τις είχατε διαβάσει πρώτα στο panathinaikos24.gr από τις 15 Μαρτίου. Τότε η ιστοσελίδα μας είχε αποκαλύψει τις επαφές, γράφοντας ότι: «Οι ίδιες πηγές εξηγούν πως ο λόγος που δεν αγωνίζεται, δεν έχει να κάνει με τραυματισμό, αλλά με «μπούχτισμα» και ότι ο Παναθηναϊκός τον προσέγγισε την κατάλληλη ώρα, πείθοντας τον πως μπορεί να γίνει η απάντηση στο ερώτημα “πού θα παίξω την ερχόμενη σεζόν;”, για την σωστή τιμή. Ο εκπρόσωπος του Λάνγκφορντ είναι εκείνος με τον οποίον είχε δημιουργηθεί ένα κάποιο ζήτημα, από όταν έφυγε ο Ομπράντοβιτς και μαζί του -σχεδόν- όλο το ρόστερ. Παρ’ όλα αυτά, η διοίκηση των “πρασίνων” δείχνει πως θεωρεί πολύ πιο σημαντικό το πώς θα αποκτήσει τον πρώτο σκόρερ της Ευρώπης, από φιλονικίες του παρελθόντος».

Μάλιστα, στις 2 Ιουνίου, δίνοντας συνέχεια στο ρεπορτάζ, γράφαμε ότι στο κόλπο για την απόκτησή του είναι και η Μπαρτσελόνα, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει το προβάδισμα.

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.610 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το σημερινό δημοσίευμα συνεχίζει το “θέμα Λάνγκφορντ” για τον Παναθηναϊκό. Φυσικά, τίποτε δεν πρόκειται να επιβεβαιωθεί από τους ανθρώπους της ΚΑΕ, σε μια περίοδο τελικών με τον Ολυμπιακό. Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μετά το τέλος της σεζόν, αλλά είναι δεδομένο ότι οι επαφές των δυο πλευρών υπάρχουν και μένει να μάθουμε τι κατάληξη θα έχουν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.