ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Οι δύο δρόμοι του Σάρας…

Πολύ κοντά στο να επιστρέψει στο δεύτερο σπίτι του… ο Σάρας

Οι δύο δρόμοι του Σάρας…

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, δεν έχει κρύψει ποτέ στο παρελθόν πως η Βαρκελώνη αποτελεί το δεύτερο σπίτι του (όπως και η Αθήνα και το Τελ Αβίβ) και πλέον βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ, στο να επιστρέψει.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα από την Ισπανία, ο Σάρας είναι ένας εκ των βασικών υποψηφίων για να αντικαταστήσει τον Γιώργο Μπαρτζώκα στον πάγκο της Μπαρτσελόνα.

Ο Σάρας, μαζί με τον προπονητή της Μπασκόνια, Σίτο Αλόνσο, φαντάζουν τα δύο φαβορί, σύμφωνα με τιτίβισμα του δημοσιογράφου Μιγκέλ Λουίς Βιδάλ, ο οποίος ανέφερε μάλιστα πως πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί και επισήμως η αποχώρηση του Έλληνα προπονητή από τον πάγκο των Καταλανών.

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.580 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Σάρας-αν και εφόσον επιβεβαιωθεί και επίσημα το ενδιαφέρον της Μπάρτσα-θα βρίσκεται μπροστά σε ένα σταυροδρόμι, πολύ κρίσιμο στην καριέρα του. Να παραμείνει στην “αγαπημένη” του Ζαλγκίρις και να συνεχίσει να μαζεύει παράσημα ή να κάνει το μεγάλο βήμα και να αναλάβει μια μεγάλη ομάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.