ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κοχ: «Μπορούμε το πρωτάθλημα στο ΣΕΦ»

Ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής των «πρασίνων» βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ και μίλησε για τη σειρά των τελικών, τις αναμνήσεις του από το «τριφύλλι» αλλά και τους... τρελούς οπαδούς της ομάδας.

Κοχ: «Μπορούμε το πρωτάθλημα στο ΣΕΦ»

Έναν επισκέπτη από τα παλιά φιλοξένησε το βράδυ της Πέμπτης το ΟΑΚΑ. Ο Μίκαελ Κοχ επανεμφανίστηκε στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, αυτή τη φορά ως θεατής, φέρνοντας μαζί του αναμνήσεις από το πενταετές πέρασμά του από το «τριφύλλι», το οποίο περιελάμβανε μεταξύ άλλων το μεγάλο «διπλό» στο ΣΕΦ το 1999.

Ο Γερμανός πρώην καλαθοσφαιριστής, παραχώρησε δηλώσεις στο Panathinaikos24.gr μετά τη λήξη του τέταρτου τελικού, εκφράζοντας την πίστη του για την… επανάληψη του σκηνικού του 1999, αποκαλύπτοντας πως παρακολουθεί, όσο γίνεται, τις προσπάθειες του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίχαελ Κοχ:

Για την επίσκεψή του στην Ελλάδα: «Ήρθα στην Ελλάδα και το ΟΑΚΑ, ή αλλιώς, στο δεύτερο σπίτι μου, καθώς έπαιξα πέντε χρόνια στον Παναθηναϊκό, μία επιτυχημένη περίοδος τόσο για μένα όσο και για την ομάδα. Άλλωστε, η τελευταία επίσκεψή μου εδώ ήταν το 2011, οπότε θεώρησα πως ήταν μία καλή ευκαιρία να… εμφανιστώ ξανά στο γνώριμο αυτό μέρος (γέλια)». Την τελευταία φορά που βρέθηκα στο ΟΑΚΑ, η ομάδα είχε κατακτήσει τον τίτλο, ενώ τώρα κατάφερε να επανέλθει, παίρνοντας ένα must-win παιχνίδι, όποτε μάλλον η παρουσία μου εδώ φέρνει γούρι.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 35.643 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τις συναντήσεις του με τους παλιούς γνωστούς: «Βρήκα τον παλιό μου συμπαίκτη, τον Αντώνη Φώτση, τον Φραγκίσκο Αλβέρτη αλλά και τον Γιάννη, τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας. Ήταν μία ωραία στιγμή, καταφέραμε να τα πούμε για λίγη ώρα μετά το παιχνίδι».

Για το εάν παρακολουθεί την ομάδα: Φυσικά, παρακολουθώ όσο μπορώ την ομάδα, ειδικά στην Ευρωλίγκα, αλλά και στο πρωτάθλημα. Είδα το τρίτο παιχνίδι στο ΣΕΦ, το οποίο δεν το κέρδισε ο Ολυμπιακός, αλλά… το έχασε ο Παναθηναϊκός. Στεναχωρήθηκα που δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, όμως μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε τη σειρά. Πλέον πάμε στην έδρα του Ολυμπιακού για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Εγώ ελπίζω στη νίκη.

Για τις διαφορές του τότε με το σήμερα: «Θεωρώ πως ο κόσμος ήταν πιο συγκρατημένος σε σχέση με τη δική μου εποχή αλλά και με την τελευταία επίσκεψή μου εδώ το 2011. Αυτό δε σημαίνει πως έχει φύγει η αγάπη του κόσμου, ίσα ίσα, οι οπαδοί παραμένουν… τρελοί για τον Παναθηναϊκό. Αυτό το γεγονός δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη χώρα στον κόσμο. Εδώ οι οπαδοί είναι… τρελοί για την ομάδα τους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...